L'élianne ® dog brand

✓ Worldwide delivery ✓ 2 Products? Free Toy!

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Honden Autostoel & Reisaccessoires


L'élianne ® is een luxe online hondenwinkel, met een moderne honden autostoel, functionele hondenkleren & innovatieve reisaccessoires. Dat zal jou perfect voorbereid maken voor het volgende auto avontuur!

 

- Made for your best friend


Luxe Honden Autostoel

L'élianne ® luxe honden autostoel biedt bescherming, comfort en veiligheid bij elke autorit. Een moderne auto hondenmand is een echte must-have om te hebben als reisaccessoire. Om deze reden zal jouw hond veilig zijn bij gevaarlijke situaties.

 

De verhoogde honden autostoel creëert een adembenemend uitzicht naar buiten, om zo ook te helpen bij angst, stress en wagenziekte problemen. Het is ontworpen met handige veiligheidsriemen om een kleine tot middelgrote hond te vervoeren.

 

Ook functioneert de honden automand als airbag effect, omdat de hoge zachte kussens de hond beschermen bij harde klappen, scherpe bochten of hoge hobbels. Dit verhoogt het gevoel van vertrouwen en het biedt ondersteuning bij het lichaam, hoofd en nek van de hond.


Multifunctionele Honden Autostoel

De luxe honden reismand is multifunctioneel, omdat het ook te gebruiken is als gewone hondenmand voor thuis. Aan de voorkant zitten ritsen zodat de reismand eenvoudig uitgeklapt kan worden om een lounge bed te creëren. 

 

Een honden autostoel brengt de comfort van thuis in de auto. Dit verhoogt het gevoel van zelfvertrouwen en zelfverzekerdheid. En kalmerende autoritten!

 

Plaats jouw hond gezellig op de voorstoel om te knuffelen. Of juist achter in op de achterbank om rustig te slapen. Het zal de nieuwe favoriete manier zijn voor jouw hond om van A naar B te komen!


Angst of Wagenziekte Problemen?

Helaas zijn dit veelvoorkomende problemen die honden ervaren in de auto. Het is belangrijk om deze stressvolle ervaring meteen aan te pakken, anders kan het na verloop van tijd een traumatische herinnering worden..

 

Om deze reden is de L'élianne ® luxe honden autostoel perfect om goed voorbereid op reis te kunnen gaan. Een investering in een reismand zal meer zelfverzekerdheid bieden én uiteindelijk zorgen voor meer avonturen samen. Onze missie is om te streven naar een toekomst waarin honden niet langer angst, wagenziekte en stress hoeven te voelen.


Verhoogde Honden Autostoel 

Een comfortabele plek voor de hond om te zitten, te leunen of te slapen tijdens de korte of lange autoritten. De verhoging in de honden reismand zorgt voor een schitterend uitzicht naar buiten. Dit creëert meer zelfvertrouwen en eventueel blaf-mogelijkheden naar voorbijgangers.

 


Bescherm Jouw Beste Vriend!

Ervaar de luxe van honden autostoelen dat ontworpen is voor thuis, de auto óf daartussenin!


EXCEPTIONEEL
Wij streven ernaar aan de verwachtingen te voldoen of deze te overtreffen, door veel aandacht te besteden aan onze klanten. We worden gerespecteerd en bewonderd met een hoge score van 9,9 op Google.

PASSIE
Gedreven door passie en ambitie om een eersteklas ervaring te creëren voor jou en je beste vriend.

INNOVATIE
We leren van fouten door goed te luisteren naar onze gemeenschap. Terwijl we blijven groeien, verliezen we niet uit het oog wat het belangrijkst is - mensen en hun meest geliefde huisdieren.Honden Autogordel & Hondentuig

Combineer in alle reiselementen om zelfverzekerd en goed voorbereid te zijn voor het volgende avontuur!

 

Een innovatieve hondengordel & hondenharnas is een uitstekende aanvulling op de L'élianne ® honden autostoel.

 

Een echte must-have reisaccessoire om onveilige en gevaarlijke situaties te voorkomen.   Het biedt meer veiligheid, bescherming en comfort.


Over mij

L'élianne ® is een luxe hondenmerk, opgericht door Carlijn Elianne in 2020. Mijn aandacht en focus liggen op de onaangename problemen die honden ervaren. Mijn missie is om te streven naar een toekomst waarin honden niet langer angst, wagenziekte of stress hoeven te voelen.

 

Elke hond dat deel uitmaakt van het gezin verdient het om producten te hebben die zorgvuldig gemaakt zijn van uitstekende kwaliteit. In deze reis heb ik al veel gelukkige honden en baasjes gezien. Om deze reden ben ik gepassioneerd om wereldwijd te groeien. 

 

Honden zijn fascinerende dieren die altijd blij zijn als je thuiskomt en betrokken zijn. En daarom is het tijd om de lieve viervoeters iets terug te geven. Elke hond is net zo goed een deel van het gezin als ieder ander en verdient daarom het allerbeste. De L'élianne ® producten zijn ontworpen om hun onvoorwaardelijke liefde terug te geven.

 

- Made for your best friendLuxe Hondentas

Nieuwe luxe hondentassen zijn nu online te reserveren middels een pre-order. Het iconische ontwerp van L'élianne ® zal een gelimiteerde oplage hebben. Een reservering zal ervoor zorgen dat je verzekerd bent van jouw hondentas. De geschatte verzenddatum zal in de eerste week van maart 2022 zijn!


Moderne Honden Regenjas

Onze iconische bordeauxrode L'élianne ® honden regenjas geeft een gevoel van veiligheid, warmte en comfort als er een hevige regen- of onweersbui op komst is. Een luxe hondenjas voorkomt een drijfnatte hond en de geur van een doorweekte hondenvacht in huis of in de auto. Een functionele & stijlvolle collectie voor in de regen!

 


Warme Honden Winterjas

De nachtblauwe L'élianne ® honden winterjas zal de hond beschermen bij ijskoude wandelingen en klappertanden tijdens zware sneeuwstormen. De hondenjas is dubbel gevoerd met fleece materialen en het heeft versterkte lagen bij de nek, buik en poten om de lichaamswarmte goed vast te houden. 

 


Een Stijlvolle Hondenjas Voor Elk Avontuur!

L'élianne ® luxe hondenkleren bieden bescherming bij wind, regen, zonlicht, sneeuw en de ijskoude winters. De hondenjas bewaard de lichaamswarmte van de hond tijdens hevige regenbuien of koude sneeuwwandelingen.