L'élianne ®

✓ Worldwide delivery ✓ Fast shipping ✓ Easy returns

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

HONDEN AUTOSTOEL


Honden Autostoel - een luxe assortiment hondenproducten voor de kleine en middelgrote hond. L'élianne ® auto hondenmand creëert comfort, veiligheid en zelfverzekerdheid tijdens het reizen en het zorgt voor een beter uitzicht naar buiten. De reismand heeft veiligheidsriemen voor op de voorstoel of achterbank en om de hond aan het harnas vast te zetten. 

 

Auto Hondenmand & Veiligheid - de verhoogde honden autostoel met zachte kussens creëren een airbag effect en beschermen de hond bij scherpe bochten, remmen, of hoge hobbels. De hoge randen bieden een gevoel van veiligheid, comfort en ondersteuning bij het lichaam,  hoofd en nek. 

 

Angst, Stress of Wagenziekte - bij honden zijn bekende problemen die ontstaan door onbekende situaties in de auto. De problemen kunnen leiden tot een onprettige ervaring op de weg. L'élianne ® is al een jaar dé oplossing om jouw hond te helpen en weer zelfverzekerd te maken. Een hondenstoel voor in de auto zorgt voor meer comfort, veiligheid en vertrouwen.

 

Multifunctionele Hondenstoel Auto - door eenvoudig de voorkant open te ritsen, kun je het als gewone slaapmand in de woonkamer gebruiken. Om zo de comfort van thuis mee te nemen in de auto. Ervaar de luxe van een automand  dat ontworpen is voor thuis, in de auto of daartussenin!


Verhoogde Honden Autostoel - door jouw hond een eigen plekje te bieden in de auto worden veelvoorkomende problemen als angst, stress en wagenziekte voorkomen. De auto hondenmand is geschikt voor elk autotype, en het helpt jouw auto-interieur te beschermen tegen nare geurtjes, haarvlekken, en krassen op de autostoel.

 

Multifunctioneel de auto hondenmand is ontworpen om de voorkant uit te klappen en te gebruiken als gewone slaapmand voor thuis of op de bestemming. De autostoel kan gebruikt worden om een lichte, oude of gewonde hond op korte afstanden te dragen. In de zijvakken kan de hondeneigenaar zijn favoriete snacks, halsbanden of speelgoed meenemen voor onderweg.

 


Luxe Honden Reismand - een uniek ontwerp, functionaliteit en constructie. Een elegant ontwerp met fijne en luxueuze details. De honden autostoel is gemaakt van hoge kwaliteit en sterke materialen om een langdurige bruikbaarheid te garanderen. 

 


VEILIGHEIDSELEMENTEN

  • Veiligheidsgordel: om je hond vast te zetten aan het harnas;
  • Grote veiligheidsgordel: om het bed aan de voorstoel of aan de hoofdsteun vast te zetten;
  • Extra isofix: extra autostoelhaken (isofix) om het bed op de achterbank vast te zetten;

BRAND STORY

L'élianne ® is een luxe hondenmerk, opgericht door Carlijn Elianne. Elke hond dat deel uitmaakt van de familie, verdient het om producten te hebben die zorgvuldig gemaakt zijn van uitstekende kwaliteit.

 

Carlijn Elianne combineert innovatieve ontwerpen, waarbij de functie net zo belangrijk is als het uiterlijk, met persoonlijke levensstijlen. De collectie is samengesteld om het uiterlijk en de functionaliteit te laten matchen met luxe hondenproducten. 

 

Een jonge ambitieuze studente met als missie om jouw beste vriend gelukkig te maken. L'élianne ® biedt de oplossing om samen met je beste vriend te reizen, waarbij de rest van de collectie is afgestemd op functionaliteit terwijl je op je bestemming bent.

 

"Made for your best friend"


- Made for your best friend


BETROUWBAAR

We dragen met trots het Webwinkelkeurmerk dat garant staat voor authenticiteit, betrouwbaarheid en bescherming. Als consument is er zekerheid en veiligheid bij het bestellen. 

PERSOONLIJKE SERVICE

We hebben de hoogste klanttevredenheidsscore met een 9,9 en dat willen we blijven waarborgen. L'élianne ® biedt servicegerichte oplossingen gelet op de persoonlijke belangen. 

Contact ons!

MEEST GERESPECTEERD

L'élianne ® legt de focus op hoge kwaliteit producten zodat jij écht waar hebt voor je geld. Dit zorgt ervoor dat je voor een lange periode kunt genieten van de producten.

Niet tevreden? 30 dagen bedenktijd!Regenjas Hond - ontworpen met de beste kwaliteit voor de natte regendagen buiten. De honden regenjassen bieden een gevoel van veiligheid wanneer er een hevige regenbui of onweer op komst is. Hondenkleding voor de regen is perfect om een avontuurlijke hond droog en schoon te houden of een angstige hond beschermd en droog.

 

Honden Winterjas  - gemaakt voor de koude dagen en wintermaanden. Luxe honden winterjas gemaakt van isolerende materialen om de hond warm te houden. De zichtbaarheid wordt verhoogt en de hondenkleding geven een boost van veiligheid als ze nerveus zijn om het koud te krijgen. Bij het gebruik van warme hondenkleding verhoog je de algemene veiligheid bij alledaagse activiteiten.

 

SHOP HONDENKLEDING


"Natte hond die door het huis rent? Niet meer!" - Herken je dit? Heb je een regenachtige wandeling gemaakt of de hond heeft gezwommen? Natuurlijk wil je jouw lieve viervoeter binnen brengen in het warme huis. Een luxe hondenbadjas voorkomt bibberen achter in de auto, natte hondenluchtjes en eindeloos gewrijf.

 

Luxe Hondenbadjas Sneldrogend - gemaakt voor jouw natte harige vriend. Ideaal om aan te trekken na een wasbeurt, een zwempartij of na een regenbui. De hondenbadjas is gemaakt van hoge kwaliteit microvezel om je hond warm, droog en comfortabel te maken.