New Collection! ✓ Worldwide Delivery ✓ Return in 60 Days

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Honden Autogordel & Hondentuig


L'élianne ® luxe honden autogordel & hondentuig verhoogt aanzienlijk de veiligheid, bescherming & comfort van de hond. Onze reis-accessoires bestaat uit een succesvolle collectie met de beste veiligheidselementen.

 

Een autorit zonder goede bescherming voor de hond kan leiden tot extreem gevaarlijke en onveilige situaties. Een hond zal niet veilig zijn in de auto bij scherpe bochten, onverwacht remmen of hoge hobbels.

 

De meeste van onze klanten met een L'élianne ® honden autostoel, investeren ook in onze autogordel en hondentuigjes. Een must have combinatie van veiligheidselementen, om vele veilige kilometers op de weg te verzekeren!

 

- Made for your best friend

 


De meeste klanten investeren in alle honden reiselementen!


Innovatieve Autogordel voor de Hond

Samen reizen kan uiterst onveilig en gevaarlijk zijn voor een hond zonder goede bevestiging. Veel hondeneigenaren investeren niet in goede veiligheidselementen. Zonder een goede hondenautogordel kan de hond loslopen in de auto, wat de bestuurder enorm kan afleiden.

 

Onze honden autogordel kan gemakkelijk worden bevestigd in elke universele gordelklem. Hierdoor kan de hond comfortabel op de voorstoel meereizen, of ontspannen op de achterbank liggen. Onze efficiënte hondenautogordel biedt direct meer veiligheid en bescherming onderweg.

 


Honden Veiligheidsgordel Voor Elk Avontuur!

De nieuwe hondengordel zorgt voor de de juiste bescherming, veiligheid en comfort. Het is gemaakt voor kleine tot middelgrote honden.

 

De autogordel voor de hond heeft een elastische bungee stretch voor bewegingsvrijheid. Hierdoor worden scherpe bochten, harde remmen of hoge hobbels opgevangen.

Ervaar veel veilige kilometers in de auto met deze efficiënte honden autogordel!

 


Luxe Hondentuigen 

Deze kersenkleurige hondentuig is een uitstekende aanvulling, in combinatie met onze L'élianne ® honden autostoel en autogordel. Een must-have honden harnas dat perfect is voor autoritten, wandelingen & trainingen!

 

Het Y-vormige ontwerp hondentuig heeft een drukpunt op de borst. Dit zorgt ervoor dat er geen belasting is bij de nek. Hiermee voorkom je dus pijn, wrijving op de huid en andere ongemakken.

 

Doordat de voorpoten en schouders niet belemmerd worden, heeft de hond volledige bewegingsvrijheid. Ook biedt het de juiste ondersteuning bij schokken tijdens het reizen, dat uiteindelijk helpt om blessures te voorkomen. 


Anti-Trek Hondentuigjes

Onze innovatieve anti-trek hondentuig heeft bevestiging aan de voorkant, en aan de achterkant. De bevestiging aan de voorkant vermindert het trekken en zorgt voor een betere controle tijdens het wandelen, reizen of trainen van jouw hond.

 

De hondentuigen zijn voorzien van reflecterende lijnen om veiligheid en zichtbaarheid te garanderen. Een belangrijk element voor nachtelijke wandelingen.

 

Het luxe hondentuig is gemaakt van ademende stoffen voor ultiem comfort. De zachte voering voorkomt nare wondjes, wrijving op de huid en op andere gevoelige plekken. Ook biedt het extra comfort bij de nek om pijn en stress te voorkomen.

Combineer al onze reis accessoires voor een perfecte voorbereiding! 


Origineel Design

Een designer hondenmerk dat origineel en exclusief producten ontwerpt. Geïnspireerd om luxe, comfort & veiligheid te combineren tijdens het reizen.

Passie

Gedreven door passie en liefde voor honden om een eersteklas ervaring te creëren voor jou en je beste vriend.

Uitstekende Service

We streven ernaar om verwachtingen te overtreffen en aandacht te besteden aan onze klanten. We worden gerespecteerd en bewonderd met een hoge score van 9,9 op Google.


Heb Je Hulp Nodig?

Onze prioriteit is om uitstekende klantenservice te bieden aan al onze klanten. We reageren binnen 24 uur op de email en social media.