✓ Worldwide delivery ✓ Fast Shipping ✓ New Products

Home » Accessoires
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Autogordel Hond & Accessoires


Deze hondenautogordel collectie is gemaakt om te combineren met de luxe L'élianne ® honden autostoel, om onveilige en gevaarlijke situaties in de auto te voorkomen. De autogordel kan worden bevestigd aan elke universele autogordel clip om op een veiligere manier te reizen.

 

Deze honden veiligheidsgordel biedt meer veiligheid, comfort en bescherming tijdens scherpe bochten of harde remmen.

 

- Made for your best friend

 



Nieuwe Hondenautogordel!

Onveilige loslopende honden, afleiding en andere gevaarlijke situaties kunnen ontstaan wanneer honden niet goed vastzitten in de auto. De hond zal niet veilig zijn tijdens scherpe bochten, plotseling rennen of nog meer onveilige situaties. Auto-angst en wagenziekte zijn ook veelvoorkomende problemen, daarom zal een metalen bench niet altijd de beste oplossing zijn.

 

De innovatieve autogordel voor de hond kan gecombineerd worden met de L'élianne ® hondenautostoel voor meer veiligheid en comfort op elk avontuur. De hondenautogordel biedt bescherming en kan aan elke universele gordelklem op de voor- of achterbank worden bevestigd.

Voorkom gevaarlijke situaties in de auto met de hondenautogordel! 



EXCEPTIONEEL
Wij streven ernaar aan de verwachtingen te voldoen of deze te overtreffen, door veel aandacht te besteden aan onze klanten. Wij worden gerespecteerd en bewonderd met een score van 9,9 op Google.

PASSIE
We worden gedreven door passie en ambitie om een eersteklas ervaring te creëren voor jou en je beste vriend.

INNOVATIE
We leren van fouten door goed te luisteren naar onze gemeenschap. Terwijl we blijven groeien, verliezen we niet uit het oog wat het belangrijkst is - mensen en hun meest geliefde huisdieren.