New Collection! ✓ Worldwide Delivery ✓ Return in 60 Days

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Hondentuig & Reisaccessoires


L'élianne ® luxe hondentuighonden autogordel & hondenslaapzak is een uitstekende toevoeging bij onze luxe honden autostoel. De luxe reisaccessoires verhogen aanzienlijk de veiligheid, bescherming & comfort. Het is gemaakt voor kleine tot middelgrote honden.

 

Een autorit zonder goede bescherming voor de hond kan leiden tot extreem gevaarlijke en onveilige situaties. Een hond zal niet veilig zijn in de auto bij scherpe bochten, onverwacht remmen of hoge hobbels.

 

De meeste van onze klanten met een L'élianne ® honden autostoel, investeren ook in onze honden harnas, autogordel & honden slaapzak. Een must have combinatie van veiligheidselementen, om vele veilige kilometers op de weg te verzekeren!

 

- Made for your best friend

 


*COMING SOON*

Onze nieuwe collectie komt naar verwachting de eerste week van februari 2023 online.

De meeste klanten investeren in alle honden reiselementen!


Honden Harnas & Autogordel

Om meer buitenavonturen & reizen in de auto naar nieuwe plaatsen aan te moedigen, hebben we een collectie must-have reisbenodigdheden voor honden samengesteld om je volgende roadtrip nog beter te maken. Onze L'élianne ® hondentuig & autogordel zijn perfect te combineren met de luxe honden autostoel.

 

Door te investeren in onze nieuwe collectie reisaccessoires zorg je ervoor dat je goed voorbereid bent op elk (auto)avontuur.

 


Veiligheid & Bescherming Voor Elk Avontuur!

Onze innovatieve hondentuigjes zijn gemaakt voor reizen in de auto, wandelen, training & nog veel meer. Op het hondentuig zitten slimme reflecterende zichtbaarheidslijnen, waardoor de hond beter zichtbaar is in lage omstandigheden. Dit kan vooral belangrijk zijn voor honden die 's nachts of in de vroege ochtend over wegen of wandelpaden zullen reizen.

 

Het ontwerp van de Y-vormige hondentuigjes heeft een drukpunt op de borst. Dit ontwerp is bedoeld om de druk gelijkmatiger te verdelen over de borst en schouders van de hond, in plaats van de druk op de nek te leggen.

 

Dit kan nuttig zijn voor honden die aan de lijn trekken of ademhalings- of luchtpijpproblemen hebben. Y-vormige hondentuigen kunnen meer controle geven over de hond tijdens het wandelen en kunnen verstikking of letsel aan de nek van de hond voorkomen.

 

Omdat de voorpoten en schouders niet belemmerd worden, heeft de hond volledige bewegingsvrijheid. Het biedt ook de juiste ondersteuning bij schokken tijdens het reizen, wat uiteindelijk helpt om verwondingen te voorkomen.

Ervaar veel veilige kilometers in de auto met deze efficiënte honden autogordel!

 


Slimme Veilige Hondenautogordel

Onze nieuwe hondenautogordel is een veiligheidselement voor het bestaande gordelsysteem van een auto en beveiligt een hond in het voertuig. De hondentuigjes hebben een dubbele veiligheidsbevestiging; ze kunnen worden bevestigd aan de hoofdsteun, en in elke universele gordelklem. Zo blijft de hond veilig tijdens scherpe bochten, hard remmen of hoge hobbels. Onze efficiënte hondenautogordel verhoogt direct de veiligheid en bescherming op de weg.

 

Een hond dat niet vast zit in de auto kan de bestuurder flink afleiden. En dit kan leiden tot verkeershinder of andere gevaarlijke situaties. Deze efficiënte honden autogordel biedt de juiste bescherming in de auto.

 

De hondengordel is vast te klikken met de aluminium haak dat 360 graden kan roteren, zodat de autogordel kan meebewegen met de hond. Ook is de autogordel verstelbaar in lengte voor grotere honden. 


Designer Luxe Hondenslaapzak

Onze L'élianne ® luxe fleece hondenslaapzak is gemaakt als toevoeging op de reiscollectie met honden. Een perfecte aanvulling voor elk auto-avontuur, gezellige kamperen op de camping of gewoon voor thuis. Onze nieuwe collectie hondenslaapzakken creëert het ultieme in comfort, warmte & bescherming bij het slapen. 

 

De honden slaapzak is beschikbaar in twee maten, maat S is perfect voor kleine honden. Zoals een Teckel, Chihuahua, Franse Bulldog & meer. En maat M is perfect voor middelgrote honden. 

 

Elke iconische honden slaapzak wordt geleverd met een reisvriendelijke opbergzak, waardoor hij handig op te bergen is.

 

Onze luxe hondenslaapzak is zorgvuldig gemaakt van 50% veganistisch leer & 50% waterdicht nylon. De sterke constructie zorgt ervoor dat je hond ontelbare uren comfortabel slaapt of knuffelt. De stijlvolle fleece binnenkant plus zorgt voor het gevoel van comfort en veiligheid.

Combineer al onze reis accessoires voor een perfecte voorbereiding! 


Origineel Design

Een designer hondenmerk dat origineel en exclusief producten ontwerpt. Geïnspireerd om luxe, comfort & veiligheid te combineren tijdens het reizen.

Passie

Gedreven door passie en liefde voor honden om een eersteklas ervaring te creëren voor jou en je beste vriend.

Uitstekende Service

We streven ernaar om verwachtingen te overtreffen en aandacht te besteden aan onze klanten. We worden gerespecteerd en bewonderd met een hoge score van 9,9 op Google.


Heb Je Hulp Nodig?

Onze focus ligt op het bieden van een uitstekende klantenservice en snelle persoonlijke hulp. We streven op werkdagen naar een snelle reactie op mail, WhatsApp en sociale media, en altijd binnen 48 uur.