Worldwide Delivery ✓ Return in 60 Days ✓ 2 Products? Free Toy!

Home » Accessoires
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Honden Autogordel & Hondentuig


Onze luxe honden autogordel & innovatief hondentuig biedt meteen bescherming bij onveilige situaties. De luxe reis accessoires zijn perfect te combineren met de L'élianne ® honden autostoel.

 

Een hond vervoeren in de auto zonder de juiste voorbereiding kan extreem gevaarlijk zijn. Een hond zal niet veilig zijn in de auto bij scherpe bochten, onverwacht remmen of hoge hobbels. Om deze reden is een hondenautogordel & hondentuigjes een echte must-have als reisaccessoires

 

- Made for your best friend

 


De meeste klanten investeren in alle honden reiselementen!


Innovatieve Honden Autogordel

Samen reizen met de hond kan extreem gevaarlijk zijn, zeker als de hond niet goed vast zit. Veel honden ervaren stress en angst tijdens het reizen. En daarom kan een metalen bench achterin niet altijd de beste oplossing zijn..

 

Door het innovatieve ontwerp van onze veiligheidsgordel kan jouw hond gezellig op de voorstoel meereizen of comfortabel relaxen op de achterbank. 

 

Door eenvoudig te hondengordel vast te klikken in de universele gordelclip, voorkom je onveilige situaties. De veiligheidsgordel zal de juiste bescherming, veiligheid en comfort bieden voor kleine tot middelgrote honden.

Oneindig veel veilige kilometers met deze efficiënte honden autogordel!


Functioneel Hondentuig

Een must-have reiselement dat perfect is voor dagelijks wandelen, reizen in de auto & veel meer!

 

Onze iconische kersenkleurige hondentuig dat een uitstekende aanvulling is als reiselement. Het is ontworpen om jouw hond veilig en comfortabel te houden. 

 

De moderne hondentuigjes hebben een Y-tuig ontwerp zodat er volledige bewegingsvrijheid is bij de voorpoten. De extra reflecterende lijnen zorgen voor goede zichtbaarheid voor dag -en nachtgebruik. 

De nieuwe honden autogordel & honden harnas kan gecombineerd worden met de L'élianne ® honden autostoel voor de beste voorbereiding!


ORIGINEEL
Wij streven ernaar aan de verwachtingen te voldoen of deze te overtreffen, door veel aandacht te besteden aan onze klanten. We worden gerespecteerd en bewonderd met een hoge score van 9,9 op Google.

PASSIE
Gedreven door passie en ambitie om een eersteklas ervaring te creëren voor jou en je beste vriend.

INNOVATIE
We leren van fouten door goed te luisteren naar onze gemeenschap. Terwijl we blijven groeien, verliezen we niet uit het oog wat het belangrijkst is - mensen en hun meest geliefde huisdieren.


Heb Je Hulp Nodig?

Onze focus ligt op uitstekende klantenservice, en een snelle reactie op e-mail en sociale media is cruciaal voor het opbouwen van merkvertrouwen. We proberen de reactietijd te beperken tot 24 uur of minder voor alle e-mails van klanten.