Worldwide Delivery ✓ Return in 60 Days ✓ 2 Products? Free Toy!

Home » Contact
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Contact & Service


Onze focus ligt op uitstekende klantenservice, en een snelle reactie op e-mail en sociale media is cruciaal voor het opbouwen van merkvertrouwen. We proberen de reactietijd te beperken tot 24 uur of minder voor alle e-mails van klanten.

 

Heb je jouw vraag niet kunnen vinden op de meest gestelde vragen pagina? Dan ben je hier op de juiste plek! Alvast bedankt voor het vertrouwen, steun en enthousiasme om contact op te nemen met ons.

 


Merk: L'élianne ®

KVK: 78287715

Eigenaar: Carlijn Elianne

Email: info@lelianne.com

Of snel een appje sturen!

Waarmee mag ik je helpen?


Liever via Social Media? Dat mag ook!


ORIGINEEL
Wij streven ernaar aan de verwachtingen te voldoen of deze te overtreffen, door veel aandacht te besteden aan onze klanten. We worden gerespecteerd en bewonderd met een hoge score van 9,9 op Google.

PASSIE
Gedreven door passie en ambitie om een eersteklas ervaring te creëren voor jou en je beste vriend.

INNOVATIE
We leren van fouten door goed te luisteren naar onze gemeenschap. Terwijl we blijven groeien, verliezen we niet uit het oog wat het belangrijkst is - mensen en hun meest geliefde huisdieren.Wil je graag retailer worden?

L'élianne ® biedt wereldwijd detailhandelsmogelijkheden aan in zowel online als offline winkels. Wij zijn enthousiast om samen verder te groeien en samen te werken. Neem contact met ons op om het te bespreken. 


Veel Plezier Met Online Winkelen!