New Collection! ✓ Worldwide Delivery ✓ Return in 60 Days

Retourneren 

Bij ons 60 dagen retourtermijn!

 


L'élianne ® staat voor uitstekende kwaliteit producten voor langdurig gebruik. Wij staan achter onze producten, en bieden daarom een zeer ruim retourtermijn aan van maar liefst 60 dagen!

 


Wat is ons retourbeleid?

Wij accepteren retourzendingen voor omruilen of terugbetaling, binnen 60 dagen na de leveringsdatum. Volledige terugbetaling wordt aangeboden voor onze producten in nieuwe, ongewijzigde en ongebruikte staat met de originele verpakking van L'élianne. De terugbetalingen kunnen alleen worden gecrediteerd op de oorspronkelijke betaalwijze.

 

Waar moet ik beginnen?

Als je een product wilt retourneren, neem dan Contact met ons op met je bestelnummer en de gegevens van het product dat je wilt retourneren. We zullen snel reageren met instructies over hoe je de producten kunt retourneren. 

 

Hoe lang duurt het voor de terugbetaling?

Retourzendingen die in ons magazijn zijn aangekomen, worden binnen 5 werkdagen na ontvangst verwerkt. Je ontvangt een bevestiging per e-mail wanneer de retourzending is voltooid. Terugbetalingen worden teruggestort op de oorspronkelijke betaalwijze. De verzendkosten voor retourzendingen worden niet terugbetaald.

 

Wat kost het mij?

Retourverzendkosten worden in mindering gebracht op de terugbetaling bij klantkeuze retourzendingen.

 

Is er iets dat ik niet kan retourneren?

Alle bestellingen kunnen binnen 60 dagen geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd zijn of mocht de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig om het product uit te proberen, dan kunnen wij deze waardevermindering aan je doorberekenen.

 


Uitzonderingen Herroepingsrecht

Let op: uitsluiting van het herroepingsrecht is slechts mogelijk voor producten:

  • Retourneren na 60 dagen;
  • Retourneren na 14 dagen na opgeven van retour;
  • Tweedehands producten met een speciale prijs;
  • Producten met een beschadiging of gebruikte producten;
  • Als het product niet meer in huidige staat is zoals geleverd;
  • Waarvan de prijs gebonden is aan schommelingen op de financiële markt; 

 

Let op: vacuüm verpakt reisbed

Wij verzoeken je vriendelijk om het pakket waar mogelijk in de originele verpakking te versturen. Indien je de vacuüm verpakte producten hebt uitgepakt, ben je zelf verantwoordelijk voor het regelen van een grote doos om de reismand in terug te sturen.  Het product wordt groter wanneer het geopend wordt, omdat het vacuüm verpakt is. 


Heb Je Hulp Nodig?

Als je om wat voor reden dan ook ontevreden bent over de aankoop of ervaring, maken we het goed en geven het soort service waarvoor je ons een high-five wilt geven. We helpen jou graag vriendelijk en snel verder door contact met ons op te nemen.