Summer Sale! ✓ Worldwide Delivery ✓ Return in 60 Days

Home » Honden Autostoel
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Luxe Honden Autostoel


L'élianne ® luxe honden autostoel is een must-have om angst, stress en wagenziekte direct te overwinnen. Onze iconische auto hondenmand creëert ultiem comfort, ondersteuning en bescherming. Ook biedt het de juiste veiligheid tijdens gevaarlijke & onveilige situaties.

 

De verhoogde honden autostoel functioneert als airbag effect bij scherpe bochten, harde remmen & hoge hobbels. En het zorgt voor een adembenemend uitzicht naar buiten. De luxe honden reismand is perfect voor kleine tot middelgrote honden, om het comfort van thuis te recreëren in de auto. 

 

Om een succesvolle autorit te garanderen heeft onze auto hondenmand efficiënte veiligheidselementen. Om de hond en de mand veilig vast te zetten op de voorstoel of achterbank. En isofix-haken en een grip laag als extra bescherming. Ontdek het kalmerende effect van een goede honden automand, dat een nieuwe favoriet gaat worden tijdens het reizen!

 

- Made for your best friend

 


"Een moderne honden autostoel voor een moderne avonturier"


Nummer #1 Auto-Angst & Wagenziekte Overwinnen!

Helaas zijn dit veel voorkomende problemen die veel honden ervaren in de auto. Veel honden zijn extreem onrustig in de auto en kunnen gaan hijgen, rillen, piepen, blaffen óf kwijlen. Als je hond één van deze symptomen vertoont, kunnen autoritten een soort nachtmerrie zijn voor jullie beiden! 

 

L'élianne ® streeft naar een toekomst waarin honden geen angst, stress of wagenziekte meer hoeven te voelen. Ervaar samen de bevrijding van angst in de auto bij honden. En investeer in de luxe honden reismand!

 


Verhoogde Honden Autostoel

Onze verhoogde honden autostoel zorgt voor een beter uitzicht naar buiten. Door de verhoging in de autostoel kan de hond zijn omgeving goed in de gaten houden. En dit helpt ook om angst en wagenziekte te overwinnen.

 

Een ultiem zachte honden reismand dat de juiste bescherming biedt tijdens het reizen. De hoge randen bieden comfort en steun voor  hun hele lichaam.

 

De honden autostoel wordt geleverd met standaard veiligheidselementen, om de hond vast te zetten op de voor- of achterbank. We hebben een innovatieve honden autogordel ontworpen, om te combineren met de autostoel. Hiervoor verwijzen we je door naar de accessoires pagina.


Multifunctionele Auto Hondenmand

De moderne honden reismand is multifunctioneel ontworpen, want het functioneert ook als gewone hondenmand voor thuis. Door simpelweg de voorkant los te ritsen, creëer je een slaapmand om op bestemming te gebruiken. Zo kan je hond voortaan ontspannen in één hondenmand voor thuis, onderweg of daartussenin.

 


XL Grote Honden Autostoel

Een exclusief XL honden autostoel ontwerp dat gemaakt is voor middelgrote- en grote hondenDe grote auto hondenmand heeft een ruim ontwerp van 90 cm in lengte, om de hond op de achterbank te vervoeren. De grote honden reismand biedt comfort, ondersteuning & bescherming.

 


Een Luxe Honden Reismand Voor Elk Auto-Avontuur

Nieuwe favoriete manier van reizen in de auto!


Lees Onze Klantenervaringen


ORIGINEEL

Wij streven ernaar aan de verwachtingen te voldoen of deze te overtreffen, door veel aandacht te besteden aan onze klanten. We worden gerespecteerd en bewonderd met een hoge score van 9,9 op Google.

PASSIE

Gedreven door passie en ambitie om een eersteklas ervaring te creëren voor jou en je beste vriend.

INNOVATIE

We leren van fouten door goed te luisteren naar onze gemeenschap. Terwijl we blijven groeien, verliezen we niet uit het oog wat het belangrijkst is - mensen en hun meest geliefde huisdieren.


Heb Je Hulp Nodig?

Onze prioriteit is om uitstekende klantenservice te bieden aan al onze klanten. We reageren binnen 24 uur op de email en social media.