Worldwide Delivery ✓ Return in 60 Days

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Designer Honden Autostoel


L'élianne ® designer honden autostoel online collectie dat exclusief en origineel ontworpen is voor jouw beste vriend. Onze iconische luxe honden autostoel biedt veiligheid, comfort en bescherming bij gevaarlijke & onveilige situaties.

 

De verhoogde honden autostoel zorgt voor een beter uitzicht naar buiten. En door de verhoging helpt het direct om angst, stress of wagenziekte te overwinnen. Onze missie bij L'élianne ® is om om te voorkomen dat honden niet langer deze veelvoorkomende problemen hoeven te voelen.

 

Hét nummer #1 luxe autostoel voor de hond functioneert als airbag effect bij scherpe bochten, harde remmen & hoge hobbels. Het is perfect om de comfort van thuis te recreëren in de auto voor een puppy, kleine of middelgrote hond. En we bieden ook XL maten voor de grote hond aan.

 

Onze collectie is exclusief online op onze website te bestellen om zo een succesvolle autorit te garanderen. De beste honden autostoelen dat vastgezet kan worden op de voorstoel & op de achterbank / kofferbak met isofix veiligheidselementen.

 

- Made for your best friend

 


Designer Luxe Honden Autostoel

"Een moderne honden autostoel voor een moderne avonturier"


Nummer #1 Auto-Angst & Wagenziekte Overwinnen!

Een autorit zonder een goede honden autostoel kan leiden tot een traumatiserende herinnering, ook als ze volwassen zijn. Angst, stress en reisziekte zijn veelvoorkomende problemen die veel honden ervaren in de auto. Zeker één op de vijf honden heeft last van symptomen als misselijkheid, hijgen, rillen, piepen, blaffen of kwijlen. En daarom is het belangrijk om dit probleem meteen aan te pakken.

 

Onze iconische autostoel voor de hond is ontworpen voor een puppy, kleine, & middelgrote hond. Zoals, een Chihuahua, Teckel, Pomeriaan, Franse Bulldog, Jack Russel, Boomer en veel meer! En de XL grote honden autostoel is perfect voor middelgrote en grote honden. Zoals, een Labradoodle, Whippet, Bulldog, Cocker Spaniel, Border Collie, Shiba Inu en veel meer. Mocht je het niet zeker weten neem dan even contact met ons op!

 


Verhoogde Honden Autostoel 

Onze verhoogde honden autostoel zorgt voor een beter uitzicht naar buiten. Hierdoor kan de hond beter zijn omgeving in de gaten houden en lekker naar het voorbijglijdende landschap kijken. De hond zich minder bewust zijn van de beweging van de auto. En door de verhoging helpt het ook om angst en wagenziekte te verminderen in de wagen. Ervaar samen de bevrijding van angst en investeer in de beste honden autostoel!

 


Luxe Auto Hondenmand Voor Onderweg!

Zonder een investering in een speciaal ontworpen hondenmand voor in de auto, kunnen extreem onveilige en gevaarlijke auto situaties ontstaan. De hond kan hierdoor voor verkeershinder zorgen of zelfs ernstig verwond raken. De beste honden autostoelen creëren ultiem comfort, veiligheid en bescherming bij elke autorit. 

 


Hondenmand voor in de Auto

Hoe rijden honden het beste mee in de auto? Om de veiligheid te verhogen is de eerste stap om te investeren in een goede honden reismand. Ook beschermt een honden reismand het auto-interieur tegen krassen, geuren of vieze vlekken.

 

Onze honden reiscollectie heeft ook een hondentuig en honden autogordel dat speciaal ontworpen is om te combineren met de automand. Ontdek onze honden reisaccessoires op de accessoires pagina!


Hoge Kwaliteit & Luxe Afwerkingen

Onze luxe autostoel voor de hond is gemaakt van waterproof 50% vegan leer & 50% nylon. De hoge kwaliteit vegan leren afwerkingen, metalen hardware en logo's creëren de looks van een designer hondenmerk. Deze hoogwaardige kwaliteit materialen zijn zorgvuldig uitgekozen om een langdurig gebruik te garanderen en een eersteklas ervaring te bieden.

 

Wij staan achter onze producten, en bieden daarom een zeer ruime retourtermijn aan van maar liefst 60 dagen én gratis verzending!

 


Airbag Effect bij Bochten, Hobbels & Klappen

Ons nieuwe ontwerp heeft hoge zachte randen dat de beste ondersteuning biedt bij het lichaam, hoofd en nek van de hond. De hoge randen bieden de hond een plek om te verstoppen, rechtop te zitten, of juist lekker te ontspannen. De luxe auto hondenmand is ontworpen om als airbag effect te functioneren. De hoge zachte randen beschermen de hond bij harde klappen, scherpe bochten of hoge hobbels.

 


Stabiliteit & Evenwicht

Het design heeft vier versterkte handvaten voor correcte stabiliteit en evenwicht tijdens het verplaatsen van de honden reismand. En de bodem heeft een harde versteviging voor de juiste stabiliteit. 

 

De honden autostoel is eenvoudig schoon te houden met een natte doek, en de hoes van de autostoel mag zelfs in de wasmachine op een lage temperatuur. 


Veiligheidsriemen & Extra Isofix Bevestiging

Bij een botsing met 50 km/u kan zelfs een kleine hond een levensgevaarlijk projectiel worden voor de inzittenden van de auto. We hebben de honden automand zorgvuldig ontworpen met meerdere efficiënte veiligheidsriemen.

 

De auto hondenmand is inclusief een standaard hondengordel en grote riem om de reismand aan de voorstoel, of hoofdsteun vast te maken. De luxe honden reismand is voorzien van twee isofix-haken en een stevige antisliplaag aan de onderkant.

 

We adviseren altijd om een hondentuig te gebruiken, en niet een halsband. Bij een halsband kan de hond verwondingen oplopen bij nare verkeersongevallen.

 

INFORMATIE: Isofix is een internationaal gestandaardiseerd systeem voor de bevestiging van autostoelen voor honden.

 


Multifunctionele Auto Hondenmand

Een luxe honden autostoel creëert het comfort en vertrouwen van thuis in de auto. Het is ook multifunctioneel, omdat het functioneert als gewone hondenmand voor in de woonkamer. Door simpelweg de voorkant en zijkant open te ritsen transformeer je de autostoel als slaapmand voor thuis of bestemming. 

 

Door één hondenmand te gebruiken, is de hond altijd ontspannen thuis, onderweg of daartussenin.


Een comfortabel lounge bed met dubbele zachte onderlaag (ook bij uitklappen) voor in de woonkamer, op vakantie & meer plekken. Het zachte PU-bont is perfect om de warmte te bewaren tijdens koude autoritten. Ook kun je het zitkussen omdraaien zonder zachte binnenkant voor verkoeling in de zomer.

 Moderne Honden Autostoel & Opbergvakken

Om alledaagse hondenbenodigdheden mee te nemen heeft de honden automand meerdere opbergvakken. Aan de zijkant zitten twee grote opbergvakken met een rits om hondenspullen mee te nemen. Zoals, een hondenriem, snacks, speeltjes of poepzakjes.

 


Creëer meer ruimte achterin de auto of in de kofferbak 

Onze luxe honden autostoel is functioneel ontworpen om meer beweegruimte te creëren voor kleine tot middelgrote honden.

 

Door de automand aan de linkerzijkant open te risten kun je meer ruimte bieden op de achterbank of in de kofferbak. Dit is perfect voor middelgrote honden, of twee kleine honden om veilig gebruik te maken van de veiligheidsriemen.

 


#3x Tips Hoe Laten Wennen aan de Auto

Hoe krijg je een hond rustig in de auto? Het is belangrijk om een hond goed te laten wennen aan autorijden.

 

  1. Investeer in goede honden reiselementen: honden autostoel, hondenautogordel & een harnas.
  2. Begin met korte autoritten: laat jouw hond eerst thuis wennen aan de autostoel. Door een honden autostoel te gebruiken kun je de comfort van thuis meenemen in de auto. Begin daarna langzaam met korte autoritten, en leuke bestemmingen zoals het strand of het bos. Tijdens de autorit helpt het aanzienlijk als je de hond goed beloond met knuffels of snoepjes. 
  3. Persoonlijke geuren & accessoires: door de hond comfortabel te maken kun je bekende geuren of spulletjes van thuis mee nemen in de auto. Om deze reden zal de hond langzaam beter wennen aan de auto. Zoals, een kleedje, een knuffeltje of een speeltje.

Waarom een Honden Autostoel in de Auto?

Uit onderzoek is gebleken dat honden met een trauma uit een verkeersongeluk een verhoogde cortisol-urine-ratio hadden. Hoe groter het trauma, hoe hoger de cortisolwaarde. Cortisol is een hormoon dat wordt aangemaakt in stresssituaties (of door de ziekte van Cushing) en het is een belangrijk onderdeel van het immuunsysteem. Als er echter te veel van dit hormoon aanwezig is in het systeem, kan dit problemen veroorzaken bij je hond. Cortisol stelt het lichaam als het ware in paraatheid om zich te verdedigen door te vechten of om te vluchten. Het kan wel drie dagen duren voordat de cortisol volledig uit het systeem van je hond is verdwenen.

 


Hond Reizen in de Auto in Europa

Wat zijn de regels en wetgeving om met een hond te reizen in Europa? Over het algemeen is het belangrijk dat de hond veilig vast zit in bijvoorbeeld een honden autostoel. Zodat er geen verkeershinder, afleiding of andere gevaarlijke situaties kan ontstaan. We hebben enkele informatie verzameld over de regels in Europa, maar we adviseren om altijd zelf extra onderzoek te doen voor actuele informatie.

 

Hoe moet ik mijn hond vervoeren in Europa?

  • Nederland en België: er zijn specifieke regels of wetgeving in deze landen om te reizen met honden in de auto. Mocht er een gevaarlijke situatie ontstaat dan kunnen er boetes voorkomen. Ook is het de verantwoordelijkheid van de bestuurder dat de hond veilig in de auto zit;
  • Duitsland: er zijn geen specifieke regels of wetgeving om te reizen met honden in Duitsland. Wel geldt dat de hond het zicht en bewegingsvrijheid van de bestuurder niet mag beperken. Ook mag de hond geen gevaar vormen voor de bestuurder, inzittenden en andere weggebruikers;
  • Frankrijk: In Frankrijk zijn er geen regels voor het vervoer van de hond in de auto. Volgens de Franse Wegenverkeerswet mogen geen gevaarlijke situaties of verkeershinder ontstaan;
  • Italië: In Italië geldt de regel dat er één hond in jouw auto vervoerd mag worden mits deze de bestuurder niet hindert. Het is verplicht in Italië om twee of meer honden te vervoeren in een honden autostoel of achter een hondenrek;
  • Spanje: In Spanje geldt ook de regel dat de bestuurder niet gehinderd mag worden tijdens het rijden en dat lading (waaronder ook een huisdier valt) het zicht van de bestuurder niet mag hinderen en geen gevaar mag vormen;
  • Oostenrijk: in dit land zijn ook geen aanvullende regels voor het vervoer van honden in de auto.

 


Shop Nu Exclusief Bij L'élianne ®


Origineel Design

Een designer hondenmerk dat origineel en exclusief producten ontwerpt. Geïnspireerd om luxe, comfort & veiligheid te combineren tijdens het reizen.

Passie

Gedreven door passie en liefde voor honden om een eersteklas ervaring te creëren voor jou en je beste vriend.

Uitstekende Service

We streven ernaar om verwachtingen te overtreffen en aandacht te besteden aan onze klanten. We worden gerespecteerd en bewonderd met een hoge score van 9,9 op Google.Who Wants To Travel in Luxury?

- Made for your best friend


Heb Je Hulp Nodig?

Onze focus ligt op het bieden van een uitstekende klantenservice en snelle persoonlijke hulp. We streven op werkdagen naar een snelle reactie op mail, WhatsApp en sociale media, en altijd binnen 24 uur.