Worldwide Delivery ✓ Return in 60 Days ✓ 2 Products? Free Toy!

Home » Honden Autostoel
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Luxe Honden Autostoel


L'élianne ® luxe honden autostoel is een must-have om angst, stress en wagenziekte te overwinnen. Onze iconische auto hondenmand creëert ultiem comfort, veiligheid en bescherming. Ook biedt het de juiste ondersteuning tijdens gevaarlijke & onveilige situaties.

 

De verhoogde honden autostoel functioneert als airbag effect bij scherpe bochten, harde remmen & hoge hobbels. En het zorgt voor een adembenemend uitzicht naar buiten. De luxe honden reismand is perfect om de comfort van thuis te recreëren in de auto. 

 

Ontdek het kalmerende effect van een goede honden automand, dat een nieuwe favoriet gaat worden tijdens het reizen!

 

- Made for your best friend

 


"Een moderne reismand voor de moderne hondenliefhebber"


PRE-ORDERS

We bieden de mogelijkheid om jouw favoriete honden autostoel te reserveren, middels een pre-order online! De zwarte mand komt terug in de eerste week van juni, en de XL koffie komt terug in juli.

 


#1 Auto-Angst & Wagenziekte Overwinnen!

Helaas zijn dit veelvoorkomende problemen die veel honden ervaren in de auto. Onze missie is om te streven naar een toekomst waarin honden niet langer stress, angst en wagenziekte hoeven te voelen tijdens het reizen. 

 


Verhoogde Honden Autostoel

Onze luxe auto hondenmand zorgt voor een beter uitzicht naar buiten. Door de verhoging in de autostoel kan de hond zijn omgeving goed in de gaten houden. En dit helpt ook om angst en wagenziekte te overwinnen.

 

De hoge zachte kussens bieden bieden de juiste bescherming tijdens het autorijden. De honden autostoel is inclusief standaard veiligheidsriemen, om de hond veilig vast te zetten op de voorstoel of achterin op de achterbank.

 

Ook hebben we een functionele honden autogordel ontworpen om te combineren met de hondenstoel. 


Multifunctionele Auto Hondenmand

De moderne honden reismand is multifunctioneel ontworpen, want het functioneert ook als gewone hondenmand voor thuis. Door de voorkant open te ritsen creëer je een hondenmand voor op de bestemming. Wat perfect is als je op visite bent bij familie, in het restaurant & voor nog veel meer situaties. 

 


Een Luxe Honden Reismand Voor Elk Auto-Avontuur

Nieuwe favoriete manier van reizen in de auto!ORIGINEEL

Wij streven ernaar aan de verwachtingen te voldoen of deze te overtreffen, door veel aandacht te besteden aan onze klanten. We worden gerespecteerd en bewonderd met een hoge score van 9,9 op Google.

PASSIE

Gedreven door passie en ambitie om een eersteklas ervaring te creëren voor jou en je beste vriend.

INNOVATIE

We leren van fouten door goed te luisteren naar onze gemeenschap. Terwijl we blijven groeien, verliezen we niet uit het oog wat het belangrijkst is - mensen en hun meest geliefde huisdieren.


Heb Je Hulp Nodig?

Onze focus ligt op uitstekende klantenservice, en een snelle reactie op e-mail en sociale media is cruciaal voor het opbouwen van merkvertrouwen. We proberen de reactietijd te beperken tot 24 uur of minder voor alle e-mails van klanten.