New Collection! ✓ Worldwide Delivery ✓ Return in 60 Days

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Luxe Honden Autostoel


Designer L'élianne ® honden autostoel collectie dat exclusief en origineel ontworpen is voor elk avontuur. Onze iconische auto hondenmand biedt bescherming, comfort en ondersteuning bij gevaarlijke & onveilige situaties in de wagen.

 

De verhoogde honden autostoel is een must-have om direct angst, stress en wagenziekte te overwinnen. En het zorgt voor een adembenemend uitzicht naar buiten. L'élianne ® streeft naar een toekomst waarin honden niet langer deze problemen hoeven te voelen.

 

De nummer #1 luxe honden autostoel functioneert als airbag effect bij scherpe bochten, harde remmen & hoge hobbels. En het is perfect voor kleine tot middelgrote honden, om het comfort van thuis te recreëren in de auto. 

 

Om een succesvolle autorit te garanderen heeft onze auto hondenmand efficiënte veiligheidselementen. Om de hond en de mand veilig vast te zetten op de voorstoel of achterbank. En isofix haken en een grip laag voor extra bescherming. Ontdek het kalmerende effect van een goede honden automand, dat een nieuwe favoriet gaat worden tijdens het reizen!

 

- Made for your best friend

 


Designer Luxe Honden Autostoel

*DECEMBER ACTIE! L'élianne ® designer luxe honden autostoel zullen we hele maand december extra aandacht geven voor nieuwe (en oude) klanten. Bij het afrekenen mag je de code "DECEMBER" gebruiken voor €30,00 korting voor onze nieuwe collectie. Ook krijg je een kerstknuffel voor de hond cadeau!

 

"Een moderne honden autostoel voor een moderne avonturier"Luxe Auto Hondenmand


Nummer #1 Auto-Angst & Wagenziekte Overwinnen!

Helaas zijn angst, stress en autoziekte veelvoorkomende problemen die veel honden ervaren in de auto. Symptomen als hijgen, rillen, piepen, blaffen of kwijlen kunnen echt een nachtmerrie zijn. Zeker één op de vijf honden heeft last van dit soort bekende problemen. Deze angstige ervaring kan uiteindelijk leiden tot een traumatiserende herinnering, ook als ze volwassen zijn. En daarom is het belangrijk om dit probleem meteen aan te pakken.

 

Onze iconische autostoel is ontworpen voor de kleine tot middelgrote hond. Kleine honden zoals, een Chihuahua, Teckel, Franse Bulldog, Jack Russel, Boomer en veel meer! En de XL grote honden autostoel is perfect voor (middel) grote honden zoals, een Labradoodle, Whippet, Bulldog, Cocker Spaniel, Border Collie, Shiba Inu en veel meer. Mocht je het niet zeker weten neem dan even contact met ons op!

 


Verhoogde Honden Autostoel 

Wagenziekte treedt op wanneer de auto beweegt, jouw hond voelt dat, en is zich ervan bewust. Onze verhoogde honden autostoel zorgt voor een beter uitzicht naar buiten. En door de verhoging helpt het ook om angst en wagenziekte te verminderen in de wagen. Hierdoor kan de hond beter zijn omgeving in de gaten houden en lekker naar het voorbijglijdende landschap kijken. De hond zich minder bewust zijn van de beweging van de auto.

 


Een autorit zonder goede voorbereiding kan ervoor zorgen dat het een extreem onveilige en gevaarlijke rit kan worden. Hierdoor kan de hond ernstig verwond raken of voor verkeershinder zorgen. Ook beschermt de reismand het auto-interieur tegen krassen, geuren of vieze vlekken.

 

De eerste stap om de veiligheid te verhogen is om te investeren in een goede hondenstoel. Onze collectie heeft ook een hondentuig en honden autogordel dat speciaal ontworpen is om te combineren. 

Het creëert ultiem comfort, veiligheid en bescherming bij elke autorit. Ervaar samen de bevrijding van angst en investeer in de beste honden autostoel!

 


Hoge Kwaliteit & Luxe Afwerkingen

Onze luxe autostoel voor de hond is gemaakt van 50% vegan leer & 50% waterdicht nylon. Nylon staat bekend om zijn stevigheid, hardheid en lichtgewicht. De hoge kwaliteit vegan leren afwerkingen, metalen hardware en logo's creëren de looks van een designer hondenmerk. Deze hoogwaardige kwaliteit materialen zijn zorgvuldig uitgekozen om een langdurig gebruik te garanderen en een eersteklas ervaring te bieden.

 

Wij staan achter onze producten, en bieden daarom een zeer ruim retourtermijn aan van maar liefst 60 dagen én gratis verzending!

 


Airbag Effect bij Bochten, Hobbels & Klappen

Ons nieuwe ontwerp heeft hoge zachte randen dat de beste ondersteuning biedt bij het lichaam, hoofd en nek van de hond. De hoge randen bieden de hond een plek om te verstoppen, rechtop te zitten, of juist lekker te ontspannen. De luxe honden reismand is ontworpen om als airbag effect te functioneren. De hoge zachte randen beschermen de hond bij harde klappen, scherpe bochten of hoge hobbels.

 


Stabiliteit & Evenwicht

Het design heeft drie versterkte handvaten voor correcte stabiliteit en evenwicht tijdens het verplaatsen van de honden reismand. En de bodem heeft een harde versteviging om doorzakken te voorkomen.

 

De waterproof honden autostoel is machine wasbaar en makkelijk schoon te houden. Het is aan te raden om een vochtige doek te gebruiken om viezigheid weg te halen en zodat de reismand langer mooi blijft.


Veiligheidsriemen & Extra Isofix Bevestiging

Bij een botsing met 50 km/u kan zelfs een kleine hond een levensgevaarlijk projectiel worden voor de inzittenden van de auto. We hebben de honden automand zorgvuldig ontworpen met meerdere efficiënte veiligheidsriemen.

 

De auto hondenmand is inclusief een standaard hondengordel en grote riem om de reismand aan de voorstoel, of hoofdsteun vast te maken. De luxe honden reismand is voorzien van twee isofix-haken en een stevige antisliplaag aan de onderkant.

 

We adviseren altijd om een hondentuig te gebruiken, en niet een halsband. Bij een halsband kan de hond verwondingen oplopen bij nare verkeersongevallen.

INFORMATIE: Isofix is een internationaal gestandaardiseerd systeem voor de bevestiging van autostoelen voor honden.

 


Multifunctionele Auto Hondenmand

Nieuwe locaties en onbekende autoritten kunnen door sommige honden als spannend ervaren worden. Onze iconische autostoel is daarom multifunctioneel, omdat het functioneert als gewone slaapmand voor op de bestemming. Door simpelweg de zijkanten open te ritsen aan de voorkant. Hiermee transformeer je de automand als mand voor thuis.

 

Door het comfort en vertrouwen van thuis mee te nemen in de auto verhoog je het zelfvertrouwen van de hond. Door één hondenmand te gebruiken, is de hond altijd ontspannen thuis, onderweg of daartussenin.

 

Een comfortabel lounge bed met dubbele zachte onderlaag (ook bij uitklappen) voor in de woonkamer, op vakantie & meer plekken. Het zachte PU-bont is perfect om de warmte te bewaren tijdens koude autoritten. Ook kun je het kussen omdraaien voor verkoeling in de zomer.

 


Honden Vervoeren in de Auto

Hoe rijden honden het beste mee in de auto? Een goede manier van een hond vervoeren in de auto is door een autostoel te gebruiken. Onze honden automand is speciaal ontworpen voor op de voorstoel, achterbank of kofferbak van de auto. 

 


Moderne Honden Autostoel & Opbergvakken

Om alledaagse hondenbenodigdheden mee te nemen heeft de honden automand meerdere opbergvakken. Aan de zijkant zitten twee grote opbergvakken met een rits om hondenspullen mee te nemen. Zoals, een hondenriem, snacks, speeltjes of poepzakjes.

 


Creëer meer ruimte achterin de auto of in de kofferbak 

Onze luxe honden autostoel is functioneel ontworpen om meer beweegruimte te creëren voor kleine tot middelgrote honden.

 

Door de automand aan de linkerzijkant open te risten kun je meer ruimte bieden op de achterbank of in de kofferbak. Dit is perfect voor middelgrote honden, of twee kleine honden om veilig gebruik te maken van de veiligheidsriemen.


#3x Tips Hoe Laten Wennen aan de Auto

Hoe krijg je een hond rustig in de auto? Het is belangrijk om een hond goed te laten wennen aan autorijden.

 

  1. Investeer in goede honden reiselementen: honden autostoel, hondenautogordel & een harnas.
  2. Begin met korte autoritten: laat jouw hond eerst thuis wennen aan de autostoel. Door een honden autostoel te gebruiken kun je de comfort van thuis meenemen in de auto. Begin daarna langzaam met korte autoritten, en leuke bestemmingen zoals het strand of het bos. Tijdens de autorit helpt het aanzienlijk als je de hond goed beloond met knuffels of snoepjes. 
  3. Persoonlijke geuren & accessoires: door de hond comfortabel te maken kun je bekende geuren of spulletjes van thuis mee nemen in de auto. Om deze reden zal de hond langzaam beter wennen aan de auto. Zoals, een kleedje, een knuffeltje of een speeltje.

Waarom een Honden Autostoel in de Auto?

Uit onderzoek is gebleken dat honden met een trauma uit een verkeersongeluk een verhoogde cortisol-urine-ratio hadden. Hoe groter het trauma, hoe hoger de cortisolwaarde. Cortisol is een hormoon dat wordt aangemaakt in stresssituaties (of door de ziekte van Cushing) en het is een belangrijk onderdeel van het immuunsysteem. Als er echter te veel van dit hormoon aanwezig is in het systeem, kan dit problemen veroorzaken bij je hond. Cortisol stelt het lichaam als het ware in paraatheid om zich te verdedigen door te vechten of om te vluchten. Het kan wel drie dagen duren voordat de cortisol volledig uit het systeem van je hond is verdwenen.

 


Hond Reizen in de Auto in Europa

Wat zijn de regels en wetgeving om met een hond te reizen in Europa? Over het algemeen is het belangrijk dat de hond veilig vast zit in bijvoorbeeld een honden autostoel. Zodat er geen verkeershinder, afleiding of andere gevaarlijke situaties kan ontstaan. We hebben enkele informatie verzameld over de regels in Europa, maar we adviseren om altijd zelf extra onderzoek te doen voor actuele informatie.

 

Hoe moet ik mijn hond vervoeren in Europa?

  • Nederland en België: er zijn specifieke regels of wetgeving in deze landen om te reizen met honden in de auto. Mocht er een gevaarlijke situatie ontstaat dan kunnen er boetes voorkomen. Ook is het de verantwoordelijkheid van de bestuurder dat de hond veilig in de auto zit;
  • Duitsland: er zijn geen specifieke regels of wetgeving om te reizen met honden in Duitsland. Wel geldt dat de hond het zicht en bewegingsvrijheid van de bestuurder niet mag beperken. Ook mag de hond geen gevaar vormen voor de bestuurder, inzittenden en andere weggebruikers;
  • Frankrijk: In Frankrijk zijn er geen regels voor het vervoer van de hond in de auto. Volgens de Franse Wegenverkeerswet mogen geen gevaarlijke situaties of verkeershinder ontstaan;
  • Italië: In Italië geldt de regel dat er één hond in jouw auto vervoerd mag worden mits deze de bestuurder niet hindert. Het is verplicht in Italië om twee of meer honden te vervoeren in een honden autostoel of achter een hondenrek;
  • Spanje: In Spanje geldt ook de regel dat de bestuurder niet gehinderd mag worden tijdens het rijden en dat lading (waaronder ook een huisdier valt) het zicht van de bestuurder niet mag hinderen en geen gevaar mag vormen;
  • Oostenrijk: in dit land zijn ook geen aanvullende regels voor het vervoer van honden in de auto.

 


Shop Nu Exclusief Bij L'élianne ®

"Wie wil er reizen in luxe?"


Origineel Design

Een designer hondenmerk dat origineel en exclusief producten ontwerpt. Geïnspireerd om luxe, comfort & veiligheid te combineren tijdens het reizen.

Passie

Gedreven door passie en liefde voor honden om een eersteklas ervaring te creëren voor jou en je beste vriend.

Uitstekende Service

We streven ernaar om verwachtingen te overtreffen en aandacht te besteden aan onze klanten. We worden gerespecteerd en bewonderd met een hoge score van 9,9 op Google.Who Wants To Travel in Luxury?


We Helpen Je Graag!

Onze prioriteit is om uitstekende klantenservice te bieden aan al onze klanten. We reageren binnen 24 uur op de email en social media.