✓ Worldwide delivery ✓ Fast Shipping ✓ New Products

Home » Honden Autostoel
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Honden Autostoel


L'élianne ® honden autostoel is gemaakt om jouw beste vriend te beschermen en veiligheid te bieden bij elke autorit. Deze luxe auto hondenmand creëert een airbag effect en het biedt ondersteuning bij het lichaam, nek en de rug.

 

De auto hondenstoel helpt bij onveilige en gevaarlijke situaties door de honden veilig vast te zetten op de voorstoel of achterin op de achterbank. De honden reismand brengt de comfort en het vertrouwen van thuis mee in de auto.

 

De verhoogde honden autostoel zorgt voor een beter uitzicht naar buiten en dat voorkomt angst en wagenziekte.

 

- Made for your best friendPRE-ORDERS


Wow! We zijn officieel uitverkocht op de website, bedankt iedereen!

We bieden nu de mogelijkheid om jouw favoriete honden autostoel te reserveren, zolang de voorraad strekt, door hieronder een pre-order te plaatsen. De verzenddatum zal ergens begin/midden in december 2021 zijn. We houden je op de hoogte! 

 

"Een moderne reismand voor de moderne hondenliefhebber"Beste Auto Hondenmand Voor Elk Avontuur!EXPECTIONEEL

Wij streven ernaar aan de verwachtingen te voldoen of deze te overtreffen, door veel aandacht te besteden aan onze klanten. Wij worden gerespecteerd en bewonderd met een score van 9,9 op Google.

PASSIE

We worden gedreven door passie en ambitie om een eersteklas ervaring te creëren voor jou en je beste vriend.

INNOVATIE

We leren van fouten door goed te luisteren naar onze gemeenschap. Terwijl we blijven groeien, verliezen we niet uit het oog wat het belangrijkst is - mensen en hun meest geliefde huisdieren.


Hulp Nodig?

We helpen we graag persoonlijk verder om de juiste keuze te maken. Neem contact met ons op en we zullen zo snel mogelijk contact opnemen!