Summer Sale! ✓ Worldwide Delivery ✓ Return in 60 Days

Home » Hondenbadjas
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Hondenbadjas


L'élianne ® levert een luxe hondenbadjas van badstof om een natte hond te drogen na het zwemmen, trainen, buitenavonturen of na een wasbeurt

 

De collectie bestaat uit een badjas voor de hond om bibberen, natte hondenluchtjes en eindeloos gewrijf tegen meubels en in de auto tegen te gaan. Dit beschermt het interieur van de auto en het huis.

 

- Made for your best friend


Badjas Hond

Ontdek de luxe van een hondenbadjas!

L'élianne ® Hondenbadjas - is dubbellaags wat helpt voor een snel drogend effect. Hondenbadjassen voor honden zijn de beste oplossing om te dragen wanneer de hond nat en koud is.

 

De luxe badjas droogt en verzekert warmte waarbij lichaamswarmte wordt vastgehouden. De microvezel absorbeert vocht en is gemakkelijk aan en uit te trekken met de klittenbanden. 


Natte Hond Rennen Door Het Huis?

Herken je dit? Na een regenachtige wandeling of als de hond gezwommen heeft, wil jouw hond natuurlijk naar binnen in je warme huis. Bij binnenkomst rennen ze meteen door het huis om zich af te drogen tegen de meubels. Niet meer door de hondenbadjassen!

 Waarom een Badjas?

Honden kunnen tot 70% van het water verwijderen wanneer ze schudden, maar de resterende 30% betekent natte vacht die een slechte isolator is en ervoor kan zorgen dat de lichaamstemperatuur van jouw hond daalt.

 

De badjassen houden lucht en lichaamswarmte vast om de lichaamstemperatuur van de hond op peil te houden, de droogtijd te versnellen en de spieren van jouw hond warm te houden na het sporten. Dat is waarom je een hondenbadjas zou moeten overwegen!

 


Shop Online!EXCEPTIONEEL
Wij streven ernaar aan de verwachtingen te voldoen of deze te overtreffen, door veel aandacht te besteden aan onze klanten. Wij worden gerespecteerd en bewonderd met een score van 9,9 op Google.

GENIET VAN DE REIS
We worden gedreven door passie en ambitie om een eersteklas ervaring te creëren voor jou en je beste vriend.

INNOVATIE
We leren van fouten door goed te luisteren naar onze gemeenschap. Terwijl we blijven groeien, verliezen we niet uit het oog wat het belangrijkst is - mensen en hun meest geliefde huisdieren.


Hulp Nodig?

We helpen we graag persoonlijk verder om de juiste keuze te maken. Neem contact met ons op en we zullen zo snel mogelijk contact opnemen!