✓ Worldwide delivery ✓ Fast shipping ✓ Easy returns

Home » Hondenbadjas
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

HONDENBADJAS

Luxe assortiment honden badjassen L'élianne ®. Een collectie gemaakt voor de natte hond om hen te drogen na het zwemmen, trainen, buitenavonturen of een wasbeurt

 

Een badjas voor de hond is perfect om bibberen, natte hondenluchtjes en eindeloos gewrijf tegen meubels en in de auto tegen te gaan. Dit beschermt het interieur van de auto en het huis. "Natte hond die door het huis rent? Niet meer!"BADJAS VOOR HONDEN

L'élianne honden badjas - is perfect na buitenavonturen, training en na een wasbeurt. De hondenhanddoek heeft langere lussen aan de binnenkant die het vocht snel wegtrekken uit de natte vacht van uw hond. 

 

Waarom? - Honden kunnen tot 70% van het water verwijderen wanneer ze schudden, maar de resterende 30% betekent natte vacht die een slechte isolator is en ervoor kan zorgen dat de lichaamstemperatuur van jouw hond daalt.

 

De badjassen houden lucht en lichaamswarmte vast om de lichaamstemperatuur van de hond op peil te houden, de droogtijd te versnellen en de spieren van jouw hond warm te houden na het sporten. Dat is waarom je een hondenbadjas zou moeten overwegen!


BETROUWBAAR

We dragen met trots het Webwinkelkeurmerk dat garant staat voor authenticiteit, betrouwbaarheid en bescherming. Als consument is er zekerheid en veiligheid bij het bestellen. 

PERSOONLIJKE SERVICE

We hebben de hoogste klanttevredenheidsscore met een 9,9 en dat willen we blijven waarborgen. L'élianne ® biedt servicegerichte oplossingen gelet op de persoonlijke belangen. 

Contact ons!

MEEST GERESPECTEERD

L'élianne ® legt de focus op hoge kwaliteit producten zodat jij écht waar hebt voor je geld. Dit zorgt ervoor dat je voor een lange periode kunt genieten van de producten.

Niet tevreden? 30 dagen bedenktijd!


HULP NODIG?

Stuur een email naar info@lelianne.com en dan helpen we je persoonlijk verder naar de juiste keuze.

Bekijk ook de L'élianne honden autostoelen en hondenkleding 


De waardering van www.lelianne.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.9/10 gebaseerd op 133 reviews.