✓ Worldwide delivery ✓ Fast shipping ✓ Easy returns

Home » Hondenkleding
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

HONDENKLEDING

Luxe assortiment hondenkleding dat gemaakt is van hoge kwaliteit materialen en ontworpen is op functionaliteit. L'élianne ® hondenkleren bestaan uit een honden regenjas en een honden winterjas collectie.

 

De honden regenjassen en honden winterjassen zijn gemaakt voor kleine, middelgrote en grote honden tijdens het wandelen, rennen of spelen. De collectie biedt een bescherming tegen wind, regen, zonlicht, sneeuw en de koude wintermaanden buiten.



HONDEN REGENJAS

L'élianne ® honden regenjassen zijn gemaakt voor kleine, middelgrote en grote honden om te dragen bij regenachtige wandelingen. De honden regenjassen zijn ontworpen met losse flappen aan de voorkant voor een volledige bewegingsruimte tijdens het rennen, wandelen of spelen. 

 

Regenjas Hond ontworpen met slimme reflecterende zichtbaarheidslijnen om gevaarlijke nachtelijke wandelingen te voorkomen, waardoor de zichtbaarheid en veiligheid van jouw hond tijdens nachtelijke wandelingen gewaarborgd is.


HONDEN WINTERJAS

L'élianne ® honden winterjassen - ontworpen voor de koude winterdagen en seizoenen buiten. De winterjas voor de hond biedt een bescherming tegen de wind, kou en zorgt voor een betere zichtbaarheid met het reflecterend ontwerp.

 

Winterjas Hond -  innovatief ontwerp met een handige opening op de rug om de riem aan het harnas vast te maken. Hondenkleding is perfect voor kleine, lichte, oude of zieke honden om extra warm te blijven in de winter.



BETROUWBAAR

We dragen met trots het Webwinkelkeurmerk dat garant staat voor authenticiteit, betrouwbaarheid en bescherming. Als consument is er zekerheid en veiligheid bij het bestellen. 

PERSOONLIJKE SERVICE

We hebben de hoogste klanttevredenheidsscore met een 9,9 en dat willen we blijven waarborgen. L'élianne ® biedt servicegerichte oplossingen gelet op de persoonlijke belangen. 

Contact ons!

MEEST GERESPECTEERD

L'élianne ® legt de focus op hoge kwaliteit producten zodat jij écht waar hebt voor je geld. Dit zorgt ervoor dat je voor een lange periode kunt genieten van de producten.

Niet tevreden? 30 dagen bedenktijd!


HULP NODIG?

Stuur een email naar info@lelianne.com en dan helpen we je persoonlijk verder naar de juiste keuze.

Bekijk de honden autostoelen en de badjassen.


De waardering van www.lelianne.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.9/10 gebaseerd op 133 reviews.

JOIN THE FAMILY #LELIANNE