Worldwide Delivery ✓ Return in 60 Days ✓ 2 Products? Free Toy!

Home » Hondenkleren
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Luxe Hondenkleren


L'élianne ® luxe hondenkleren bieden bescherming en warmte bij hevige regenbuien én koude winterwandelingen. De moderne hondenjas collectie bestaat uit een honden regenjas honden winterjas, wat helpt bij wind, regen, zonlicht, sneeuw en de ijskoude wandelingen. 

 

Onze iconische hondenjassen geven een boost van vertrouwen. Dat klappertanden en koude rillingen voorkomt tijdens hevige regenbuien of onweer buiten. Ook wordt de lichaamswarmte bewaard tijdens hevige regenbuien of koude sneeuwwandelingen.

 

Sommige honden kunnen angstig zijn bij onweer, regen of sneeuw. Dit kan lijden tot een oncomfortabele hond dat zonder vertrouwen mee naar buiten gaat. Om deze reden is investeren in hondenjasjes een must-have als goede voorbereiding!

 

- Made for your best friend

 Unieke Honden Regenjas

Onze iconische bordeauxrode honden regenjas helpt angstige honden in de regen of bij onweersbuien. De luxe hondenkleren creëren een sterk gevoel van veiligheid, comfort en warmte tijdens hevige regenachtige wandelingen. 

Deze sportieve honden regenjassen houden de honden ook schoon, om tegen natte honden en vieze modderige spetters te voorkomen. Dit biedt bescherming voor het auto- en huis interieur.  De hondenjas heeft een warme fleece-voering en reflecterende lijnen voor een goede zichtbaarheid in het donker.


Luxe Honden Winterjas

De honden winterjas is een must-have voor koude winterdagen. De moderne hondenkleren hebben een dubbele fleece-voering laag om de lichaamstemperatuur te bewaren van de hond.

De meest geliefde hondenjasjes bieden de juiste bescherming en warmte tijdens het vriezen, sneeuw of de lage temperaturen buiten.

 


Waarom een L'élianne Hondenjas?

De innovatieve ontwerpen van de hondenjas zal een groot verschil maken voor elk avontuur!

 

Wij richten ons op de problemen die honden ondervinden tijdens het wandelen buiten. Problemen zoals kou, rillingen of angst om nat te worden.

 

Alle hondenkleren hebben versterkte lagen rond de hals, poten en buik om hen warm te houden zonder gehinderd te worden tijdens het wandelen.


Favoriete Hondenkleren!

Een functioneel ontwerp gecombineerd met een stijlvolle look!


ORIGINEEL
Wij streven ernaar aan de verwachtingen te voldoen of deze te overtreffen, door veel aandacht te besteden aan onze klanten. We worden gerespecteerd en bewonderd met een hoge score van 9,9 op Google.

PASSIE
Gedreven door passie en ambitie om een eersteklas ervaring te creëren voor jou en je beste vriend.

INNOVATIE
We leren van fouten door goed te luisteren naar onze gemeenschap. Terwijl we blijven groeien, verliezen we niet uit het oog wat het belangrijkst is - mensen en hun meest geliefde huisdieren.


Heb Je Hulp Nodig?

Onze focus ligt op uitstekende klantenservice, en een snelle reactie op e-mail en sociale media is cruciaal voor het opbouwen van merkvertrouwen. We proberen de reactietijd te beperken tot 24 uur of minder voor alle e-mails van klanten.