Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Luxe Hondenkleren


L'élianne ® luxe hondenkleren bieden bescherming en warmte bij hevige regenbuien én koude winterwandelingen. De moderne hondenjas collectie bestaat uit een honden regenjas honden winterjas, wat helpt bij wind, regen, zonlicht, sneeuw en de ijskoude wandelingen. 

 

Onze iconische hondenjassen geven een boost van vertrouwen. Dat klappertanden en koude rillingen voorkomt tijdens hevige regenbuien of onweer buiten. Ook wordt de lichaamswarmte bewaard tijdens hevige regenbuien of koude sneeuwwandelingen.

 

Sommige honden kunnen angstig zijn bij onweer, regen of sneeuw. Dit kan leiden tot een oncomfortabele hond dat zonder vertrouwen mee naar buiten gaat. Om deze reden is investeren in hondenjasjes een must have als goede voorbereiding!

 

- Made for your best friend

 Unieke Honden Regenjas

Onze iconische bordeauxrode honden regenjas helpt angstige honden in de regen of bij onweersbuien. De luxe hondenkleren creëren een sterk gevoel van veiligheid, comfort en warmte tijdens hevige regenachtige wandelingen. 

Deze sportieve honden regenjassen houden de honden ook schoon, om tegen natte honden en vieze modderige spetters te voorkomen. Dit biedt bescherming voor het auto- en huis interieur.  De hondenjas heeft een warme fleece-voering en reflecterende lijnen voor een goede zichtbaarheid in het donker.


Luxe Honden Winterjas

De honden winterjas is een must-have voor koude winterdagen. De moderne hondenkleren hebben een dubbele fleece-voering laag om de lichaamstemperatuur te bewaren van de hond.

De meest geliefde hondenjasjes bieden de juiste bescherming en warmte tijdens het vriezen, sneeuw of de lage temperaturen buiten.

 


Waarom een L'élianne Hondenjas?

De innovatieve ontwerpen van de hondenjas zal een groot verschil maken voor elk avontuur!

 

Wij richten ons op de problemen die honden ondervinden tijdens het wandelen buiten. Problemen zoals kou, rillingen of angst om nat te worden.

 

Alle hondenkleren hebben versterkte lagen rond de hals, poten en buik om hen warm te houden zonder gehinderd te worden tijdens het wandelen.


Favoriete Hondenkleren!

Een functioneel ontwerp gecombineerd met een stijlvolle look!


Origineel Design

Een designer hondenmerk dat origineel en exclusief producten ontwerpt. Geïnspireerd om luxe, comfort & veiligheid te combineren tijdens het reizen.

Passie

Gedreven door passie en liefde voor honden om een eersteklas ervaring te creëren voor jou en je beste vriend.

Uitstekende Service

We streven ernaar om verwachtingen te overtreffen en aandacht te besteden aan onze klanten. We worden gerespecteerd en bewonderd met een hoge score van 9,9 op Google.


Heb Je Hulp Nodig?

Onze prioriteit is om uitstekende klantenservice te bieden aan al onze klanten. We reageren binnen 48 uur op de email en social media.