Worldwide Delivery ✓ Return in 60 Days

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Designer Hondentas


L'élianne ® designer Hondentas is een combinatie tussen functionaliteit en een fashion-statement. Onze luxe hondentassen is perfect voor dragen, reizen met de auto / fiets óf voor in het vliegtuig. Het is perfect voor een Teckel, een Chihuahua of een Pomeriaan tot 12 KG.

 

Deze luxe hondendraagtas is exclusief online te kopen op onze website. Een honden draagtas voorkomt dat een kleine hond uren lang alleen thuis zit te wachten. Ook kan het helpen bij stressvolle omgevingen en drukke mensenmassa's. Om deze reden is een hondentas ideaal voor lange wandelingen, openbaar vervoer, in het restaurant & meer.

 

Onze hondentas helpt aanzienlijk voor de juiste bescherming, stabiliteit en comfort. Een eersteklas ervaring zal de nieuwe favoriete manier worden voor jouw hond om van A naar B te komen!

 

- Made for your best friend

 


Luxe Hondentassen

Een designer luxe hondentas om jouw hond te tillen op de schouder, mee te laten reizen in de auto of voor in het vliegtuig.

Een luxe hondentas om samen overal naar toe te gaan!


Luxe Hondentas

L'élianne ® luxe hondentassen met vegan bont zijn perfect voor actieve mensen om de hond eenvoudig overal mee naar toe te nemen. Onze iconische hondentas is zeer gemakkelijk te gebruiken zonder direct deel te nemen aan het drukke verkeer. Bijvoorbeeld bij lange wandelingen, in het openbaar vervoer of tijdens het winkelen.

 

De stijlvolle hondendraagtas dat verkrijgbaar is in meerdere maten & kleuren!

 


Hondendraagtas in Meerdere Maten

Onze luxe hondendraagtas is online exclusief te bestellen bij L'élianne ® in meerdere maten en kleuren. In de kleine hondentas kunnen puppy's en kleine honden gedragen worden tot 8 KG. Denk hierbij aan: voor een Teckel, Chihuahua, Pomeriaan of een Italiaanse Windhond. 

En in de grote hondendraagtas kunnen zwaardere middelgrote honden tot 12 KG gedragen worden. Dit is iets wat ons onderscheidt van de andere hondentassen op de markt. 

 


Hoge Kwaliteit & Luxe Afwerkingen

Onze luxe hondentas is gemaakt van 100% waterdicht nylon & vegan leren afwerkingen. De hoge kwaliteit vegan leren afwerkingen, metalen hardware en logo's creëren de looks van een designer hondenmerk. Deze hoogwaardige kwaliteit materialen zijn zorgvuldig uitgekozen om een langdurig gebruik te garanderen en een eersteklas ervaring te bieden.

 

Elk detail is met vakmanschap ontworpen en is zorgvuldig gecontroleerd tijdens het ontwerpen. L'élianne ® verkoopt uitsluitend de beste hondentassen online. Wij staan achter onze producten, en bieden daarom een zeer ruim retourtermijn aan van maar liefst 60 dagen én gratis verzending!

 


Bescherming & Comfort

Om directe bescherming te bieden kan de hondentas gesloten worden aan de bovenzijde met de rits. Hierdoor zal de hond beschermd zijn bij koud weer, wind of harde regen.

 

Ook is het bijvoorbeeld perfect voor oudere honden die snel moe zijn. Of voor honden met medische problemen zoals, gewrichtsproblemen of rugpijn. Een goede hondentas kan dit soort gevallen aangenamer maken.NIEUW! Designer Vliegtuig Hondentas

Vliegtuig goedgekeurd: Onze iconische L'élianne ® hondentas voor in het vliegtuig combineert luxe en functionaliteit voor een succesvolle vlucht. Deze luxe hondentassen zijn goedgekeurd om mee te reizen in de vliegtuig cabine. Het is toegestaan om jouw hond (of kat) mee te nemen in de cabine in Economy Class, Business Class binnen Europa.

 

Kan ik mijn hond meenemen in het vliegtuig? Ja! Onze honden reistas is een must-have om het vervoer aanzienlijk te vergemakkelijken. De honden reistas heeft een stevige constructie en versterkt ontwerp.

 

Kan mijn hond meevliegen in de cabine? Ja! De hondendraagtas voor vliegreizen die volledig gesloten kan worden, om de veiligheid aan boord te garanderen. En ook comfortabel om in te bewegen. De binnenkant heeft een zacht dik materiaal dat uitneembaar is. 


Ultieme Comfort & Stabiliteit

Het ontwerp heeft vier versterkte draaghandvaten om te zorgen voor stabiliteit en comfort tijdens het tillen. Door de hond mee te dragen creëer je kalmte, veiligheid en bescherming onderweg op onbekende plekken.

 


Waarom Hondentassen?

Geen enkele hond vindt het leuk om lang alleen thuis te wachten. Een hond die veel alleen thuis zit, kan angstig worden, onnodig veel blaffen of het huis slopen. Ook heeft een hond sociaal contact nodig en daarom is de richtlijn om een hond niet langer dan 4 uur alleen te laten (en niet elke dag!). Door te investeren in een goede honden draagtas voorkom je dat de hond té lang alleen zit. En bovendien voorkom je verlatingsangst.

 


Efficiënte Veiligheidsriemen

Onze hondentassen hebben een geïntegreerde veiligheidshondengordel 

om aan het hondentuig vast te maken. Door de hond veilig vast te zetten, zorgt het ervoor dat je je hond niet kwijtraakt als de reistas een tijdje op de grond staat.

 

De honden reistas is ontworpen met twee grote veiligheidsriemen om de tas te dragen. Dit functioneert ook als een hondenautostoelbevestiging, door gewoon beide riemen om de autostoel te doen. Zo kan de reismand ook functioneren als reisbed voor in de auto.


Multifunctionele Hondentas

Onze nieuwe ontwerp hondentas voor in het vliegtuig is multifunctioneel, want het functioneert als een veelzijdige tas voor in het vliegtuig, in de auto & andere reismogelijkheden.

 

Reizen per vliegtuig: de tas is ontworpen met een slimme hoes aan de achterkant, om de draagzak aan je eigen wandelwagenbagage te bevestigen;

 

Reizen met de auto: de draagtas is ontworpen om beide lange riemen aan de voor- of achterbank van de auto te bevestigen.  Zo blijft de drager op zijn plaats tijdens het reizen in de auto.


Waarom is een honden draagtas zó handig?

Nou, hondentassen zijn één van de belangrijkste hondenaccessoires om te hebben. Niet omdat ze ultra-stijlvol zijn, maar ook omdat ze veel voordelen bieden. Bij binnenlandse reizen, overzeese bestemmingen of wandelen in zowel binnensteden als in drukke gebieden.

 

Zonder een goede hondentas kun je gemakkelijk je hond verliezen of ernstige schadelijke verwondingen veroorzaken in superdrukke gebieden. Nietsvermoedende passagiers kunnen per ongeluk op je hond stappen of stampen, vooral wanneer je met een pasgeboren puppy loopt. Draagtassen geven jouw hond een gevoel van stabiliteit en beschermen hen volledig tegen de buitenwereld.

 


Who Wants To Travel in Luxury?

Een hondentas is een luxe maar ook praktische manier om jouw hond in stijl te vervoeren. De meerdere maten zijn ideaal voor puppy's, en kleine honden.


Origineel Design

Een designer hondenmerk dat origineel en exclusief producten ontwerpt. Geïnspireerd om luxe, comfort & veiligheid te combineren tijdens het reizen.

Passie

Gedreven door passie en liefde voor honden om een eersteklas ervaring te creëren voor jou en je beste vriend.

Uitstekende Service

We streven ernaar om verwachtingen te overtreffen en aandacht te besteden aan onze klanten. We worden gerespecteerd en bewonderd met een hoge score van 9,9 op Google.Heb Je Hulp Nodig?

Onze focus ligt op het bieden van een uitstekende klantenservice en snelle persoonlijke hulp. We streven op werkdagen naar een snelle reactie op mail, WhatsApp en sociale media, en altijd binnen 24 uur.