Worldwide Delivery ✓ Return in 60 Days ✓ 2 Products? Free Toy!

Home » Garantie & klachten

Garantie & Klachten


Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons uiterste best om dit in topconditie aan je te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor je aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien ben je verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij beoordelen of we kosteloos het producten zullen vervangen.

 

Om de juiste oplossing te vinden kun je gerust contact met ons opnemen om het te bespreken. Geen klachten maar wel graag retourneren? Dan kan natuurlijk ook. 

 

Leidt dit niet tot een oplossing?

Dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.