Worldwide Delivery ✓ Return in 60 Days ✓ 2 Products? Free Toy!

Home » Retour

Retourneren 

Bij ons 60 dagen retourtermijn!

 


L'élianne ® staat voor uitstekende kwaliteit producten voor langdurig gebruik. Wij staan achter onze producten, en bieden daarom een zeer ruim retourtermijn aan van maar liefst 60 dagen!

 

Na de dag van het ontvangen heb je 60 dagen de tijd de producten te retourneren. Als het product retour is aangemeld binnen 60 dagen, dan heb je 14 dagen de tijd om het retour te sturen.

 

Het volledige orderbedrag wordt binnen 5 werkdagen gecrediteerd, exclusief retourkosten en administratiekosten van de gekozen betaalmethode (een paar cent). Enkel de kosten voor retour van jouw huis naar ons zijn voor eigen rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van de vervoerder.

 

Als je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.  

 

We willen onze hoge kwaliteit maar al te graag waarborgen en daarom met eventuele problemen zullen we natuurlijk een passende oplossing bieden. Neem altijd contact met ons op voor vragen.

 


Hoe ziet het retourproces eruit?

We bieden een eenvoudig en snel retourproces aan voor al onze klanten.

 1. Contacteer ons voor het aanvragen van een retour;
 2. We sturen een retourlabel die je alleen hoeft uit te printen en op de doos te plakken;
 3. Pak de producten zorgvuldig en goed in om viezigheid tijdens het verzenden te voorkomen;
 4. Bij aflevering controleren en beoordelen we de producten;
 5. Volledige aankoopbedrag wordt teruggestort binnen 5 werkdagen!

 


Uitzonderingen Herroepingsrecht

Let op: uitsluiting van het herroepingsrecht is slechts mogelijk voor producten:

 • Retourneren na 60 dagen;
 • Retourneren na 14 dagen na opgeven van retour;
 • Tweedehands producten met een speciale prijs;
 • Producten met een beschadiging of gebruikte producten;
 • Die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden;
 • Als het product niet meer in huidige staat is zoals geleverd;
 • Waarvan de prijs gebonden is aan schommelingen op de financiële markt;
 • Je mag het product niet daadwerkelijk gebruiken als je nog niet weet of je het houdt. Je mag het product natuurlijk wel uitproberen en testen. 

 

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is en dat alle onderdelen erbij zitten.

 

Let op: vacuümverpakte reismand

Wij vragen om de retourzending waar mogelijk in de originele verpakking te verzenden. Mocht je de producten uitgepakt hebben die vacuüm verpakt zijn, dan ben je verantwoordelijk voor het regelen van een grote doos om de reismand in zijn geheel erin terug te verzenden.  Het product wordt groter wanneer het opengemaakt is omdat het vacuüm verpakt is. 


Herroepingsrecht Retourformulier