✓ Worldwide delivery ✓ 2 Products? Free Toy!

Home » Retourneren

Retourneren 


Niet tevreden? Volledig betaalde aankoopbedrag teruggestort zonder vragen!

 

L'élianne ® biedt hondenproducten aan dat gemaakt is van uitstekende kwaliteit en sterke materialen. We willen dit maar al te graag waarborgen en daarom met eventuele problemen zullen we kijken naar een passende oplossing. Soms kan het natuurlijk voorkomen dat je toch niet helemaal tevreden bent en daarom bieden wij een ruime periode aan om de retourneren. 

 

Na de dag van het ontvangen heb je 30 dagen om het product retour te sturen. Als het product retour is aangemeld binnen 30 dagen, dan heb je 14 dagen de tijd om het retour te sturen. Het volledige orderbedrag wordt binnen 5 werkdagen gecrediteerd, exclusief retourkosten en administratiekosten van de betaalmethode (een paar cent). 

 

Enkel de kosten voor retour van jouw huis naar ons zijn voor eigen rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van de vervoerder. Als je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.  


Retourproces

We bieden een eenvoudig en snel retourproces aan voor onze klanten.

 1. Bericht ons betreft het aanvragen van de retour;
 2. We sturen een retourformulier die je alleen hoeft uit te printen en op de doos te plakken;
 3. Bij aflevering controleren en beoordelen we de producten;
 4. Volledige aankoopbedrag wordt teruggestort binnen 5 werkdagen!

 


Uitzonderingen Herroepingsrecht

Let op: uitsluiting van het herroepingsrecht is slechts mogelijk voor producten:

 • Retourneren na 30 dagen;
 • Retourneren na 14 dagen na opgeven van retour;
 • Tweedehands producten met een speciale prijs;
 • Producten met een beschadiging of gebruikte producten;
 • Die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden;
 • Als het product niet meer in huidige staat is zoals geleverd;
 • Waarvan de prijs gebonden is aan schommelingen op de financiële markt waarop de ondernemer geen invloed heeft;
 • Je mag het product niet daadwerkelijk gebruiken als je nog niet weet of je het houdt. Je mag het product natuurlijk wel uitproberen en testen. 

 

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is en dat alle onderdelen erbij zitten.

 

Let op: vacuümverpakte reismand

Wij vragen om de retourzending waar mogelijk in de originele verpakking te verzenden. Mocht je de producten uitgepakt hebben die vacuüm verpakt zijn, dan ben je verantwoordelijk voor het regelen van een grote doos om de reismand in zijn geheel erin terug te verzenden.  Het product wordt groter wanneer het opengemaakt is omdat het vacuüm verpakt is. 


Herroepingsrecht Retourformulier