Worldwide Delivery ✓ Return in 60 Days ✓ 2 Products? Free Toy!

Home » Over mij
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Over Mij


L'élianne ® is een luxe hondenmerk, opgericht door Carlijn Elianne in 2020. Mijn focus ligt op alle onaangename problemen die honden ervaren. Mijn missie is om te streven naar een toekomst waarin honden niet langer angst, wagenziekte of stress hoeven te voelen.

 

Elke hond dat deel uitmaakt van het gezin verdient het om producten te hebben die zorgvuldig gemaakt zijn van uitstekende kwaliteit. In deze reis heb ik al veel gelukkige honden en baasjes gezien. Om deze reden ben ik gepassioneerd om wereldwijd te groeien. 

 

Honden zijn fascinerende dieren die altijd blij zijn als je thuiskomt en enorm betrokken zijn. Daarom is het tijd om iets terug te geven aan onze lieve viervoeters. Elke hond is net zo goed een deel van het gezin als ieder ander en verdient daarom het allerbeste. De L'élianne ® producten zijn ontworpen om hun onvoorwaardelijke liefde terug te geven.

 

- Made for your best friend

60 dagen retourtermijn!


ORIGINEEL
Wij streven ernaar aan de verwachtingen te voldoen of deze te overtreffen, door veel aandacht te besteden aan onze klanten. We worden gerespecteerd en bewonderd met een hoge score van 9,9 op Google.

PASSIE
Gedreven door passie en ambitie om een eersteklas ervaring te creëren voor jou en je beste vriend.

INNOVATIE
We leren van fouten door goed te luisteren naar onze gemeenschap. Terwijl we blijven groeien, verliezen we niet uit het oog wat het belangrijkst is - mensen en hun meest geliefde huisdieren.


#1 Auto-Angst & Wagenziekte Overwinnen

Auto-angst, stress & wagenziekte bij honden zijn helaas veelvoorkomende problemen. Onbekende situaties kunnen leiden tot een stressvolle ervaring in de auto. En op lange termijn zullen honden traumatische autoritten associëren met een beangstigende gebeurtenis..

 

L'élianne ® streeft naar een betere toekomst voor honden zonder auto-angst en wagenziekte. We bieden online de beste oplossing aan om de comfort van jouw huis in de auto te recreëren. Wij geloven dat een auto hondenmand meer comfort, vertrouwen en zelfverzekerdheid biedt, wat betekent dat jouw beste vriend jou vaker zal vergezellen op reis!


Achter de Schermen

Deze foto's zijn genomen achter de schermen van het merk, waar ik zorg voor het inventarisbeheer van L'élianne ® .


Join Our Commmunity!

Online hebben we een hechte community waarin ervaringen, foto's en tips worden gedeeld. Samen helpen we de honden om een prettige ervaring te creëren in de auto en dergelijke problemen als angst, stress en wagenziekte te overwinnen.


Ontdek de Luxe Hondenproducten!