✓ Worldwide delivery ✓ Fast Shipping ✓ New Products

Home » Over mij
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Over Mij


L'élianne ® is een luxe online hondenmerk, opgericht door Carlijn Elianne in 2020. Het is ontstaan vanuit de filosofie doordat de hond altijd blij, trouw en betrokken is en dat dit beloond mag worden. De collectie is samengesteld om onvoorwaardelijke liefde terug te geven aan je beste vriend. Want elk huisdier hoort net zo veel bij de familie als ieder ander en verdienen daarom het allerbeste. 

 

De collectie autostoelen bevatten innovatieve ontwerpen waarbij de functie net zo belangrijk is als het uiterlijk. Bij dit merk draait alles om het matchen van jouw persoonlijke- en levensstijl met luxe huisdierproducten. L'élianne ® biedt de oplossing om samen met jouw beste vriend te reizen, de rest van de hondenkleding collectie is afgestemd op functionaliteit terwijl je op je bestemming bent.

 

- Made for your best friend


EXCEPTIONEEL
Wij streven ernaar om bij elke winkelervaring aan de verwachtingen te voldoen of deze te overtreffen. We worden gerespecteerd en bewonderd met een score van 9,9 op Google. We doen wat juist is - zelfs wanneer niemand kijkt.

GENIET VAN DE REIS
Wij geven veel om onze klanten. Wij streven naar een uitstekende persoonlijke dienstverlening aan onze klanten en de gemeenschap waarin wij actief zijn.

INNOVATIE
Wij zien eerlijk falen als een leermogelijkheid voor de toekomst. Wij dagen onszelf voortdurend uit om de lat hoger te leggen, risico's te nemen en te streven naar verbetering.


Product Verhaal

Bekend Met Angst of Wagenziekte?

Auto-angst en wagenziekte bij honden zijn veel voorkomende problemen die vaak voorkomen als gevolg van een stressvolle ervaring en onbekende situaties in de auto. Op lange termijn zullen honden traumatische autoritten associëren met een beangstigende gebeurtenis, zelfs wanneer ze volwassen zijn. Het is belangrijk deze problemen aan te pakken, anders wordt het in de loop der jaren alleen maar erger.

 

L'élianne ® honden autostoelen is de beste oplossing online om auto-angst en wagenziekte te overwinnen door het comfort van jouw huis in de auto te recreëren. Wij geloven dat een auto hondenmand meer comfort, vertrouwen en zelfverzekerdheid biedt, wat betekent dat jouw beste vriend jou vaker zal vergezellen op reis.

 

De honden reismand zorgt ervoor dat je meer tijd samen kan door brengen op reis en het is een bevrijding van angst. Investeer in een goed gemaakt hondenautostoeltje om jouw beste vriend weer zelfverzekerd te maken.


Achter de Schermen

Deze foto's zijn genomen achter de schermen van het merk, waar ik zorg voor het inventarisbeheer van L'élianne ® .


LET'S CONNECT

Online sociale media platforms zijn gevuld met verhalen, vooruitgang en inhoud achter de schermen. Laten we online contact leggen voor ervaringen, advies of partnerschappen.


Ontdek de Collectie!