✓ Worldwide delivery ✓ Fast shipping ✓ Easy returns

Home » Over mij

OVER MIJ


Begin 2020 kondigde de Nederlandse regering een lockdown aan in verband met Covid-19. Toen ik in het laatste jaar van mijn hbo-studie International Business & Entrepreneurship aan de Hogeschool werd de lockdown officieel ingezet. De beperkte regels voor het verlaten van het huis en het volgen van de vakken online, zorgden voor veel vrije tijd en veel verveling. 

 

De wereldwijde pandemie is een uitdaging geweest voor jonge mensen om uitgedaagd te blijven. Hier heb ik mijn kansen gepakt en mijn tijd genomen om mijn ideeën over ondernemerschap te verzamelen. In juni 2020 besloot ik mijn eigen onderneming te starten: L'élianne ® 

 

Lieve groeten,

 

Carlijn Elianne


PRODUCTVERHAAL

L'élianne ® is een luxe online hondenmerk, opgericht door Carlijn Elianne in 2020. Elk huisdier dat deel uitmaakt van je gezin verdient het om producten te hebben die zorgvuldig gemaakt zijn van hoge kwaliteit.


Angst of wagenziekte bij honden zijn veel voorkomende problemen die kunnen leiden tot oncomfortabele autoritten. Wij geloven dat honden reismanden de beste oplossing is om samen te reizen met jouw beste vriend. Het luxueuze autostoelontwerp van L'élianne ® zorgt voor comfort, veiligheid en vertrouwen tijdens het reizen en het helpt dergelijke problemen te voorkomen.


De collectie autostoelen bevat innovatieve ontwerpen waarbij de functie net zo belangrijk is als het uiterlijk. Bij dit merk draait alles om het matchen van jouw persoonlijke- en levensstijl met luxe huisdierproducten.


L'élianne ® biedt de oplossing om samen met jouw beste vriend te reizen, de rest van de hondenkleding collectie is afgestemd op functionaliteit terwijl je  op je bestemming bent.


ACHTER DE SCHERMEN

Deze foto's zijn genomen achter de schermen van het merk, waar ik zorg voor het inventarisbeheer van L'élianne ® .


LET'S CONNECT

Online sociale media platforms zijn gevuld met verhalen, vooruitgang en inhoud achter de schermen. Laten we online contact leggen voor ervaringen, advies of partnerschappen.