Worldwide Delivery ✓ Return in 60 Days

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Over L'élianne ®


L'élianne ® designer hondenmerk met een luxe collectie dat origineel, exclusief & innovatief ontworpen is. Onze luxe collectie voor honden is gemaakt om een eersteklas reiservaring (in de auto) te creëren.

 

Elke hond dat deel uitmaakt van jouw familie verdient het om uitstekende producten te hebben. Ons doel? Jouw avonturen met je hond naar een hoger niveau tillen zonder afbreuk te doen aan de stijl.

 

- Made for your best friend

 Eigenaar van L'élianne ® 

L'élianne ® is een luxe hondenmerk, opgericht door Carlijn Elianne in 2020 in Nederland. Ik ben een vrouwelijke ondernemer met passie voor de luxe hondenmerken industrie. Mijn doel is om met unieke en exclusieve hondenreisproducten de reiservaring van jouw hond een stuk rustiger te maken. 

 

60 dagen retourtermijn!

Mijn iconische ontwerpen zijn gecombineerd met comfort, veiligheid en innovatieve functionaliteiten. De beste materialen worden gebruikt om een eersteklas reiservaring te creëren, allemaal gemaakt door professionals.

 

De uitstekende kwaliteit, versterkte metalen hardware en het uiterlijk van een designer hondenmerk zijn esthetisch verantwoord. 


#1 Auto-Angst & Wagenziekte Overwinnen

Helaas zijn angst, stress en wagenziekte veelvoorkomende problemen die veel honden ervaren in de auto. Veel honden zijn extreem onrustig in de auto en kunnen gaan hijgen, rillen, piepen, blaffen óf kwijlen. Als je hond één van deze symptomen vertoont, kunnen autoritten een soort nachtmerrie zijn voor jullie beiden! L'élianne ® 's missie is om te streven naar een betere toekomst waarin honden niet langer deze problemen hoeven te voelen.

 


Een moderne hondentas voor de moderne avonturier!

Wat inspireert ons? Mensen. Onze eigen avonturen. En de wens om meer de wereld rond te reizen, uit onze comfortzone te stappen en ons comfortabel te voelen met onze bagage. En we weten dat jij hetzelfde wilt.

 

Onze filosofie? Het zit allemaal in het vakmanschap.

Onze hondenproducten kunnen jouw reiservaring van gewoon tot buitengewoon maken.Origineel Design

Een designer hondenmerk dat origineel en exclusief producten ontwerpt. Geïnspireerd om luxe, comfort & veiligheid te combineren tijdens het reizen.

Passie

Gedreven door passie en liefde voor honden om een eersteklas ervaring te creëren voor jou en je beste vriend.

Uitstekende Service

We streven ernaar om verwachtingen te overtreffen en aandacht te besteden aan onze klanten. We worden gerespecteerd en bewonderd met een hoge score van 9,9 op Google.Who Wants To Travel in Luxury?

- Made for your best friendAchter de Schermen

Deze foto's zijn genomen achter de schermen van het merk, waar ik zorg voor het inventarisbeheer van L'élianne ® .


Join Our Community!

Onze hechte community deelt de beste en slechtste reiservaringen online, zodat je meer te weten kan komen! We helpen elkaar voor een succesvollere reiservaring onderweg. Samen overwinnen we auto-angst, stress en wagenziekte bij honden.

 


Ontdek onze Designer Collectie