Summer Sale! ✓ Worldwide Delivery ✓ Return in 60 Days

Home » Over mij
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Over L'élianne ®


L'élianne ® luxe hondencollectie is ontworpen om comfort, veiligheid en een luxe uitstraling te garanderen. Alleen de hoogste kwaliteit materialen worden gebruikt om een eersteklas ervaring te creëren. L'élianne ®'s missie is om te streven naar een betere toekomst waarin honden geen angst, stress of wagenziekte meer hoeven te voelen.

 

- Made for your best friend

 


L'élianne ® is een luxe hondenmerk, opgericht door Carlijn Elianne in 2020 in Nederland. Ik ben een Nederlandse onderneemster met passie voor de luxe hondenmerk industrie. Onze iconische hondencollectie combineert een originele, exclusieve en innovatieve look. 

 

60 dagen retourtermijn!

Elke hond dat deel uitmaakt van de familie verdient het om de beste producten te hebben die exclusief voor hen gemaakt zijn.

 

Mijn focus ligt op alle onaangename problemen die honden ervaren. In deze reis heb ik al veel gelukkige honden en baasjes gezien. Om deze reden ben ik gepassioneerd om wereldwijd te groeien. 

 

Honden zijn fascinerende dieren die altijd blij zijn als je thuiskomt en betrokken zijn. En daarom is het tijd om de lieve viervoeters iets terug te geven. De L'élianne ® producten zijn ontworpen om hun onvoorwaardelijke liefde terug te geven.


#1 Auto-Angst & Wagenziekte Overwinnen

Helaas zijn angst, stress en wagenziekte veelvoorkomende problemen die veel honden ervaren in de auto. Veel honden zijn extreem onrustig in de auto en kunnen gaan hijgen, rillen, piepen, blaffen óf kwijlen. Als je hond één van deze symptomen vertoont, kunnen autoritten een soort nachtmerrie zijn voor jullie beiden! Om deze reden is het zeer belangrijk om goed voorbereid op reis te gaan. 

 


Een moderne honden autostoel voor de moderne avonturier!

Wat inspireert ons? Mensen. Onze eigen avonturen. En de wens om slimmer de wereld rond te reizen, uit onze comfortzone te stappen en ons comfortabel te voelen met onze bagage. En we weten dat jij hetzelfde wilt.

 

Onze filosofie? Het zit allemaal in het vakmanschap.

Onze hondenproducten kunnen jouw reiservaring van gewoon tot buitengewoon maken.

 


ORIGINEEL
Wij streven ernaar aan de verwachtingen te voldoen of deze te overtreffen, door veel aandacht te besteden aan onze klanten. We worden gerespecteerd en bewonderd met een hoge score van 9,9 op Google.

PASSIE
Gedreven door passie en ambitie om een eersteklas ervaring te creëren voor jou en je beste vriend.

INNOVATIE
We leren van fouten door goed te luisteren naar onze gemeenschap. Terwijl we blijven groeien, verliezen we niet uit het oog wat het belangrijkst is - mensen en hun meest geliefde huisdieren.Achter de Schermen

Deze foto's zijn genomen achter de schermen van het merk, waar ik zorg voor het inventarisbeheer van L'élianne ® .


Join Our Commmunity!

Online hebben we een hechte community waarin ervaringen, foto's en tips worden gedeeld. Samen helpen we de honden om een prettige ervaring te creëren in de auto en dergelijke problemen als angst, stress en wagenziekte te overwinnen.


Ontdek de Luxe Hondenproducten!