✓ Worldwide delivery ✓ Fast shipping ✓ Easy returns

Home » Partners

PARTNERS L'ÉLIANNE ®

L'élianne ® is een samenwerking aangegaan met luxe hondenmerken over de hele wereld. Deze merken vertegenwoordigen de collectie in hun online en offline winkel.


AKITO LIFESTYLE FOR DOGS, ZWITSERLAND

In de boetiek Akito Lifestyle for Dogs, gelegen in Zürich Zwitserland. Een high-end fashion merk en producten. Zij staan voor kwaliteit en exclusiviteit. De chique en moderne stijl van de geselecteerde artikelen geven jouw hond een unieke herkenningswaarde. 

 

Vanessa (eigenaresse) en ik zijn in mei 2020 een samenwerking aangegaan. Onze relatie combineert de kracht van vrouwen op het gebied van ondernemerschap. We delen dezelfde waarden van kwaliteit, relativeringsvermogen en communicatie. Vanessa helpt mij om te werken aan de missie van L'élianne. 


HANWHA SOLUTIONS, GALLERIA DIVISION, ZUID KOREA

De luxe winkel Hanwha Solutions in Galleria, gelegen in Seoul, Zuid-Korea, levert hoge kwaliteit hondenproducten in een luxe winkelcentrum. Gelegen in het centrale zakendistrict van Dunsan, Daejeon, het centrum van de centrale regio, is het het enige luxe warenhuis in de centrale regio met wereldwijde topmerken zoals Louis Vuitton, Gucci en Prada.

 

Sohyun en ik zijn in juli 2020 een partnerschap aangegaan. Onze relatie creëert zichtbaarheid van de L'élianne-collectie in een luxueus winkelcentrum, waar mensen uit de hele wereld op zoek zijn naar hondenproducten van de hoogste kwaliteit.  


J. INTERIORSHIP, JAPAN

Nozomi Kamimura is een jonge vrouwelijke ondernemer volgde haar dromen om haar eigen online winkel genaamd J. Interiorshop gevestigd in Japan Niigata Prefecture beginnen. Op dit moment heeft ze de markt betreden met haar online winkel en binnenkort zal ze haar eigen winkel hebben. 

 

Ze staat voor kwaliteit en uniciteit en ze heeft een zeer brede collectie van producten waar ze van houdt. Nozomi en ik zijn een partnerschap aangegaan vanwege haar goede vriendin Miki. We zijn erg enthousiast om samen te werken en ons merk samen op te bouwen. 

PRECIOUS PET, NORWAY

Malene & Helene, twee geweldige dames hebben Precious Pet opgericht, gevestigd in Kolbotn Noorwegen. Ze zijn zeer geïnteresseerd in exclusieve ontwerpen van hoge kwaliteit. Ze hebben hard gewerkt om unieke partners te vinden en ze willen het beste blijven aanbieden in hun winkel. 

 

L'élianne en Precious Pet zijn een partnerschap aangegaan omdat we dezelfde waarden delen als het gaat om ondernemen in de luxe hondenbranche. 

BEN HOUSE., CO, LTD, SOUTH KOREA

Dit luxueuze bedrijf voor huisdieren verdeelt verschillende producten met diversiteit, originaliteit en functie van over de hele wereld. Ben International is gevestigd in Seoul, Zuid-Korea. Het bedrijf importeert luxe producten om aan te bieden voor hun binnenlandse markt. Onze samenwerking brengt ons samen om te groeien en mooie producten aan te bieden in de hondenbranche.