New Collection! ✓ Worldwide Delivery ✓ Return in 60 Days

Partners L'élianne ®


L'élianne ® is een samenwerking aangegaan met luxe hondenmerken over de hele wereld. Deze merken vertegenwoordigen de collectie in hun online en offline winkel.

 


Precious Pet, Norway

Malene & Helene, twee geweldige dames hebben Precious Pet opgericht, gevestigd in Kolbotn Noorwegen. Ze zijn zeer geïnteresseerd in exclusieve ontwerpen van hoge kwaliteit. Ze hebben hard gewerkt om unieke partners te vinden en ze willen het beste blijven aanbieden in hun winkel. L'élianne en Precious Pet zijn een partnerschap aangegaan omdat we dezelfde waarden delen als het gaat om ondernemen in de luxe hondenbranche. 


Pets of Ponsonby, Nieuw Zeeland

Pets of Ponsonby online hondenwinkel, gevestigd in Nieuw Zeeland is onze partner. Een high-end fashion merk en producten. Zij staan voor kwaliteit en exclusiviteit. De chique en moderne stijl van de geselecteerde artikelen geven jouw hond een unieke herkenningswaarde. 

 


Hanwha Solutions, Zuid Korea

De luxe winkel Hanwha Solutions in Galleria, gelegen in Seoul, Zuid-Korea, levert hoge kwaliteit hondenproducten in een luxe winkelcentrum. Gelegen in het centrale zakendistrict van Dunsan, Daejeon, het centrum van de centrale regio, is het het enige luxe warenhuis in de centrale regio met wereldwijde topmerken zoals Louis Vuitton, Gucci en Prada.

 

Sohyun en ik zijn in juli 2020 een partnerschap aangegaan. Onze relatie creëert zichtbaarheid van de L'élianne-collectie in een luxueus winkelcentrum, waar mensen uit de hele wereld op zoek zijn naar hondenproducten van de hoogste kwaliteit.  


J. Interiorshop, Japan

Nozomi Kamimura is een jonge vrouwelijke ondernemer volgde haar dromen om haar eigen online winkel genaamd J. Interiorshop gevestigd in Japan Niigata Prefecture beginnen. Op dit moment heeft ze de markt betreden met haar online winkel en binnenkort zal ze haar eigen winkel hebben. 

 

Ze staat voor kwaliteit en uniciteit en ze heeft een zeer brede collectie van producten waar ze van houdt. Nozomi en ik zijn een partnerschap aangegaan vanwege haar goede vriendin Miki. We zijn erg enthousiast om samen te werken en ons merk samen op te bouwen. 


Ben House, Zuid Korea

Dit luxueuze bedrijf voor huisdieren verdeelt verschillende producten met diversiteit, originaliteit en functie van over de hele wereld. Ben International is gevestigd in Seoul, Zuid-Korea. Het bedrijf importeert luxe producten om aan te bieden voor hun binnenlandse markt. Onze samenwerking brengt ons samen om te groeien en mooie producten aan te bieden in de hondenbranche. 


Wil je ook partner worden?