Home » Retourneren

Retourneren 

Niet goed, volledig betaalde bedrag terug!

Bent u toch niet helemaal tevreden? Geen enkel probleem. U heeft na het ontvangen van het product 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt het volledige orderbedrag gecrediteerd!

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Deze kosten bedragen circa €7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

 

 

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via elianne.business@outlook.com.

 

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. 

Let op! - vacuümverpakt 

Wij vragen om de retourzending waar mogelijk in de originele verpakking te verzenden. Dit omdat de verzendkosten van vacuüm verpakte producten hoger zijn wanneer deze uitgepakt worden geretourneerd. Hiermee voorkom je hoge verzendkosten bij een retourzending. Het product wordt groter als u het uit het product openmaakt die vacuüm verpakt is.

Verzendkosten voor eigen rekening

Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via elianne.business@outlook.com Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Zorg dat de verzendlabel mee terug verzonden wordt!

Twijfels over bestellen?

Houdt er rekening mee dat de retour kosten voor eigen rekening zijn. Op de website, Instagram en Facebook posten we zoveel mogelijk foto's van het product, zodat u een helder beeld krijgt van hoe het product eruit ziet. Als u twijfelt over de kwaliteit of iets anders, neem gerust contact op en dan zorg ik dat u meer foto's krijgt. 

Orders worden gecontroleerd

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Herroepingsrecht retourformulier
PDF – 180.4 KB 27 downloads