✓ Worldwide delivery ✓ Fast shipping ✓ Easy returns

Home » Retourneren

Retourneren 


Niet goed, volledig betaalde bedrag terug!

Bent u toch niet helemaal tevreden? Geen enkel probleem. U heeft na het ontvangen van het product 30 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt het volledige orderbedrag gecrediteerd!

 

Enkel de kosten voor retour van uw thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.  Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@lelianne.com

 

Uitzonderingen retourneren

Let op:  Uitsluiting van het herroepingsrecht is slechts mogelijk voor producten:

  • Tweedehands producten;
  • Producten met een beschadiging of gebruikt;
  • Die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden;
  • Als het product niet meer in huidige staat is zoals geleverd;
  • Waarvan de prijs gebonden is aan schommelingen op de financiële markt waarop de ondernemer geen invloed heeft;
  • Je mag het product niet daadwerkelijk gebruiken als je nog niet weet of je het houdt. De verkoper mag een vergoeding vragen als na retourzending blijkt dat je iets met het product hebt gedaan dat niet nodig was om het te kunnen beoordelen.

 

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is en dat alle onderdelen 

 

Let op: vacuümverpakt 

Wij vragen om de retourzending waar mogelijk in de originele verpakking te verzenden. Mocht u de producten uitgepakt hebben die vacuüm verpakt zijn, dan bent u verantwoordelijk voor het regelen van een grote doos om de reismand in zijn geheel erin terug te verzenden.  Het product wordt groter wanneer het opengemaakt is omdat het vacuüm verpakt is. 

 

Herroepingsrecht Retourformulier
PDF – 180,4 KB 62 downloads