✓ Worldwide delivery ✓ Fast shipping ✓ Easy returns

Home » Veelgestelde vragen

VEELGESTELDE VRAGEN

Heb je een vraag in gedachten? We hebben een aantal van onze meest gestelde vragen op deze pagina verzameld, maar als je het antwoord op jouw vraag niet kunt vinden, neem dan rechtstreeks contact met ons op.

BESTELLING


Kan ik een bestelling terugsturen?

-Ja, je hebt recht op het retourneren van de producten binnen 30 dagen vanaf het moment dat de producten zijn ontvangen.

Zie hiervoor de pagina -->Retourneren

 

Hoe lang heb ik garantie op mijn bestelling?

-Wettelijk gezien ben je verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging ->Garantie & klachten

 

Kan ik mijn bestelling nog wijzigen?

- Ja zeker, stuur zo snel mogelijk een email en dan zorgen wij ervoor dat de bestelling snel naar wens gewijzigd kan worden.


LEVERING

Naar welke landen verstuur je?

- L'élianne verstuurt wereldwijd.

 

Hoe snel heb ik mijn bestelling in huis?

- In Nederland en België duurt het 1-2 werkdagen vanaf dat het pakket is verzonden. Gedurende het proces krijg je een track-and-trace code om het pakket online te volgen. Bekijk deze pagina om de snelheid van het leveren te zien wereldwijd -> Levertijd en verzendkosten

 

Kan ik mijn bestelling ook fysiek afhalen?

- Nee dit is niet mogelijk, er is geen afhaaladres. 

 

Wat moet ik doen als mijn track-and trace vastloopt of als ik niet kan zien waar mijn pakket is?

- Mocht dit gebeuren stuur dan een bericht naar ons en dan regelen we het meteen. 


PRODUCT

Mag ik de reismanden in de was doen?

- De reismand heeft afneembare hoezen, die in de was kunnen. Voor afneembare hoezen, gebruik de machine was op een koele, zachte cyclus en niet in de droger. Mocht het niet heel vies zijn, veeg ze dan schoon met een vochtige doek.

 

Wat zijn de afmetingen en zijn er keuzes in meerdere afmetingen?

- Afmetingen: Lengte 53 cm x breedte 47 cm x hoogte 45 cm. De reismanden zijn er in één maat, bij twijfel stuur even een DM, PB of een email

 

Kan ik de autostoel dragen terwijl de hond erin zit?

-We zouden niet aanraden het bed te gebruiken om je hond voor langere afstanden te dragen. Hoewel onze bedden gemaakt zijn om super duurzaam en sterk te zijn, zijn ze niet ontworpen om de last van een hond aan de handvaten lang te dragen. Dit kan ertoe leiden dat de stiksels loskomen en van het bed scheuren en helaas zal de klant aansprakelijk moeten worden gesteld voor schade die op deze manier wordt veroorzaakt. Je kunt de hond echter altijd aan de halsband vastmaken aan de clip op het bed tijdens het wandelen. Op deze manier heb je altijd een hand vrij.

 

Hoe zit dat met airbags als de reismand op de bijrijdersstoel zit?

- Ten allen tijden moet je de airbag uitschakelen. Uitschakelen van airbag: druk met stilstaande auto en contact uit op de grendel 1 en draai deze naar stand OFF. Controleer met het contact aan of het controlelampje ¹ brandt op het display 2. Dit lampje blijft constant branden om u eraan te herinneren dat u een kinderzitje kunt gebruiken.

 

Hoe weet ik of mijn grotere hond gaat passen in de reismand?

-Het L'élianne reisbed is het meest geschikt voor kleine-middelgrote honden tot 14kg. We werken aan het ontwerpen van grotere reis bedden. Veel van onze klanten met honden die veel groter zijn dan de aanbevolen grootte, gebruiken de reismand echter met gemak als een slaapmand. 

 

Als je niet zeker weet of jouw hond geschikt is, kan je ons altijd een bericht sturen en dan kunnen wij je beter adviseren. Als je vragen hebt over de geschiktheid van onze producten, neem dan contact met ons op via e-mail info@lelianne.com


INSTRUCTIES AUTOSTOEL

INSTRUCTIES HONDEN AUTOSTOEL